İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SuperClix.De

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beyler burası yaklaşık 1 ay önce wasger arkadaşımız tarafından tanıtılmıştı. Bende deneme amaçlı kullandım 42 Avro birikti ( lead programından tamamen yasal lead ler ) ancak sistem yeni aya geçmesine rağmen herhangi bir ödeme alamadım. Panel almanca olduğu içinde çok bişey anlayamıyorum kullanmayı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun.

Not: Eğer ödeme alırsam Buradan bildiricem.

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
Login ol.

Şimdi 'Laufende Abrechnung / nächste Auszahlung' da ne yazıyor?
ve 'Altes Guthaben / bereits abgerechnet' da ne yazıyor?
Ayrıca bugün 1.6. bu veriler 2.6'de değişebilir.

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Laufende Abrechnung / nächste Auszahlung: 0.00
Altes Guthaben / bereits abgerechnet: 0.00
Summe aller offenen Provisionen aus SALE/SIGNUP: 42.00 Euro

Yazıyor dostum.

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha işlem görülmemiş. aynın 2si veya 3ü bekle. ayrıca adresini kontrol et check olarak gelirse yanlışlık olmasın :). Sanırım paypal'da var..

ben 3€'da kalmışım referer'de yok heran kapatacam hesabımı belki screenshotu gördükten sonra fikrim değişir :)

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bide dostum bu ödeme bilgilerini alacağımız yöntem olarak bi şekil belli değil 3 bi secenek var o tıklı ama check mi yoksa moneybookers mı seçemiyoruz bu arada sana özelsen msn mi yolluyorum bulursan konuşuruz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.