Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

supermp3.org da gitti

ilteris83

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
50
Evet arkadaşlar tr nin en büyük forumlarından http://www.supermp3.org a giriş de engellendi mahkeme kararıyla. Ressam sebebini anlayamadığını söylüyor ama kendi mp3 sitelerinin reklamını ordan yapıyordu. Bir de muyapla yarış içindeydiler o kapatıyor onlar domain değiştiriyordu mp3 sitelerinin. Ama supermp3.org da işin aslı bırakın mp3 ü divx bile yoktu uzun zamandır hatta son dönemde program ve oyun downlarını da kaldırmışlardı. Neyse büyük geçmiş olsun diyelim 100 k tekilli bir sitenin kapatılması hoş değil insanları yıldırıyorlar. Temennimiz netteki bu zihniyetin kısa sürede düzelmesi.

firar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
ciddi.com da engellenmediyse problem yok ciddi.com olarak domaini tanıtıyordu zaten (ayrıca pekde üzülmedim spam sayfalarla dolu bir siteydi)

dsgnr

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
bunun örnekleri var zaten 100k olmasına bakmıyor işte. En temizinden bedava100.com vardı boşu boşuna kapatıldı.

geçmiş olsun.

Grafix

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
81
bende hala açılıyor site?

db.gen.tr

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
Bendede açılıyor...

ufukaykut

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
bendede açıldı, belki bize mahkeme kararı geç ulaşır.

keyfinebak.com

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
73
bende program yüklü olduğu için hepsini görebiliyorum :) mahkeme kararı bize ulaşmıyor.

ilteris83

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
50
Burda hiç bir sitenin avukatlığını yapan yok arkadaşlar ben sadece ortadaki emeğin harcanmasına üzüldüm, şimdi bu adamlara hakaret edenlerin tamamı eminim bunlardan garantiarkadas hesabı ya da bgroom reklamı almıştır, atıp tutmanın alemi yok tr de bu işleri ciddi manada yapan bir avuç insan var biz de olaylara bakmak istediğimiz açıdan yaklaşıyoruz.

atay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
298
müyap için mp3 yayınlanmasından ziyade herhangi bir mp3 sitesine link vermekte yasak, mp3 sitesi reklamı yaptığı içinde kapatılmış olabilir.

netistanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
65
kurunun yanında yaşı da yakıyorlar..bu boyle gitmez.yarın başka bahaneden kapatırlar, bana dokunmayan yılan bin yaşasın olmaz. bedava100 a yazık oldu cidden..

TD TeaM

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
36
evet bende farkettim. Geçmiş olsun. Ne diyelim. Ciddi.com supermp3 e yönlendiği için engelli şu anda.

Developer

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
73
İnternet kimsenin babasının çiftliği değil, iyi olmuş sevindim.

M

MasterTR

Misafir
bedava100 de bo$u bo$una kapatilmadi. mp3 toplistiydi kapatildi. herkes gormek istedigi taraftan bakiyor.

ayrica ben supermp3.org da bi emek gormuyorum. o db nin nasil toplandigini herkes biliyor

Developer

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
73
Hırsızlık ne ara emek oldu onuda anlamıyorum, yazık. İyi olmuş beter olsunlar :D

ilteris83

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
50
Bizim milletimiz düşene bir tekme de kendi vurma meraklısıdır ayrıca insanlar hakkında kullandığınız ifadelere dikkat edin hakaret boyutuna varmasın.

alorak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
89
Bence de iyi olmuş. Çünkü bunlar bazı olayları yapanları yıldırmalı. İnterneti aynı şeyler çöplüğüne çevirmemeliyiz..

H@run

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
35
Ne hırsızlığı arkadaslar ?