İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sürekli Bu iletiyi alıyorum biri kafayı yedirtti bu adsnse ya

asiboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
,Google AdSense'e olan ilginizden dolayı teşekkürler. Başvurunuzu gözden geçirdikten sonra, program kriterlerimize uymadığını uzmanlarımız gördüler. Bu yüzden, sizi programımıza kabul edemiyoruz.

Arkadaşlar sürekli bu emaili alıyorum kaç kez başvuruda bulndum hep bu mail geliyo blogspottan başvuru yapıyorum bunun sebebi ne olabilir ?

IninaTora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Galiba blogspot olduğu için direk ret cevabı alıyorsun, siten varsa onunla başvur

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
hayır blogspot'u daha kolay kabul ediyorlar.Şu şekilde yapsan belki olabilir ama uzun sürer.Kişisel blog aç blogspottan 1-2 hafta düzenli "kendin" yaz.Sonra başvuru yap.Hiç kabul edilmediği olmadı benim :)

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Aynı siteyi sürekli reddediyorlarsa, hatayı birazda kendinizde arayın. Özkan'ın dediği gibi yapın. Temiz bir site açın. Özgün 5-6 yazı ekleyin ve başvurun. Daha sonra istediğiniz sitelerde kullanırsınız.

meteor fare

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Artık onay alamazsın,yeni bir ip adresi ve ev adresi ile bir daha farklı bir siten ile başvur.Ancak öyle onay alabilirsin.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
tskler arkadaslar bir blg sitem daha var fakat bu sadece resim iceriyor bnla basvuru hc yapmdm acali 5 gn fln oldu sizce bunu kbul rtme sansi ndir http://www.trkangal.blogspot.com/ blog bu surekli basvuru yptgm blgda bu http://2012tercih.blogspot.com/

sürekli başvuru yaptığınız blog hem biraz boş hem de olanı da alıntı gibi görünüyor; kabul etmemeleri normal ki 1. kez kabul etmedilerse 2. yi göndermenin anlamı yok :)

daha çok yazı içeriği girmeniz daha iyi olur :)

kazancklavuzu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tek bir kategoriye ait 4-5 adet özgün 150 kelimeden fazla yazılar yazın. Siteniz onaylanır. Site tavsiyem forex veya ingilizce kursları üzeerine yazmanız olacak. Böyle kabul edileceğinizi düşünüyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.