İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sürekli içerik giriyoruz tık yok sizce neden?

CümleMühendisi

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
18 Temmuz 2019
Mesajlar
33
Reaction score
1
Konum
İzmir
Merhaba
öncelikle seo olarak fena değil fakat çalışma yapılması şart. sitenizi inceledim. Seo olarak bir kaç eksiklik tamamlanmalı aynı zamanda google entegrasyonları , backlink çalışmaları , forumlarda makale yolu ile kaliteli backlink alma vb... gibi çalışmalar yapmanız gerekmektedir.

iyi forumlar dilerim
 

HbY

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
191
Reaction score
1
Konum
Kastamonu
Sitenizin ana sayfası karmaşık bir yapıya sahip onuda düzenlemenizde fayda var. İçerik girmeye devam edin. Biraz da anahtar kelime çalışması yapın. Aranma hacmi yüksek ancak sıralaması düşük olan kelimelere yoğunlaşın.
 

edegre

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
21 Temmuz 2019
Mesajlar
2
Reaction score
0
Konum
bursa
SEO konusunda doğru backlink almak ve google dan insan çekmek en önemli konu. Bunun üzerine yüzlerce makale var ama bunu uygulamak, anlamak zaman ve tecrübe istiyor.

Site içi SEO'nuz iyiyse site içinde düzenli olarak konu girmeye devam edin. Bunun dışında sitenizi tanıtmanız gerek. Paranız varsa reklamla, yoksa veya azsa backlink alarak bunu yapabilirsiniz. Backlink inşasını anlamakta bir konu daha ben anlamayı başaramadım ve sitem bildiğiniz geriledi ama dediğim gibi en önemlisi google da ilk sayfada çıkmak
 

hdfilmbak

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Nisan 2017
Mesajlar
11
Reaction score
0
Aynı şekilde benim sitemde de indexleme hızı oldukça düşük nedendir bilmiyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst