İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sürekli iş için makale yazarları aranıyor

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
53
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Kaliteli bilgi sitelerimde yazarlık yapabilecek makale yazarı arkadaşlarla anlaşmak istiyorum.

Alınacak Makale Sayısı: Günde 8-10 civarı, ama hepsi aynı kişiden değil
İstenilen Makale Konuları: Genel bilgi ve dekorasyon
Makalelerin Kelime Sayısı: Ortalama 250
Ödeme Yöntemleri: Garanti Havale, Diğer bankalara EFT, Şans oyunları, Paypal
Makale Teslimat Şekli: Siteye ekleme
Makale Teslimat Süresi: Her gün
Ek Notlar:

Bir kaç yıldır düzenli ve hiç aksatmadan makale yazdırıyorum. Binlerce makale var sitelerimde. Bu ve diğer webmaster sitelerinden pek çok arkadaşla çalıştım. İşi maddeler halinde anlatayım:

  • Toplam günlük 10 makale civarı yazdıracağım. Fakat her yazardan 2-4 arası almayı planlıyorum. Yani 3-4 kişiyle anlaşabilirim.
  • Yazılar bilgi sitelerim için olacak. Site formatına uygun her yazı olabilir. Yazar talep ederse konu bulmasında yardımcı olabilirim. 1 veya 2 tane de dekorasyon konulu yazı gerekiyor.
  • Yazılan yazının direk siteye eklenmesini istiyorum. Wordpress bilmeyenlere yardım ederim.
  • Yazılara 1 adet resim eklenmeli.
  • Yazı imla kurallarına %100 uygun ve akıcı bir dille yazılmalı.
  • Yazıları ortalama 250 kelime olarak düşündüm ama sınır yok. Konuya göre 100-500 arası değişebilir. Yazara ve anlatılan konuya bağlı.
  • Yazı özgün olmalı, rewrite olmamalı, telif hakkı bulunan bir kaynaktan alınmamalı. Yazar çeşitli site, kitap ve dergilerden araştırdığı ve yabancı kaynaklardan çevirdiği yazıları kullanarak yada tecrübelerinden faydalanarak yazabilir.

Sorularınız ve teklifleriniz için örnek yazınızla birlikte ö.m. gönderebilirsiniz. Fiyat tekliflerinizi uzun soluklu iş olduğunu düşünerek veriniz. Teklifleriniz kelime bazlı yada yazı bazlı olabilir. Sitelerimde kelime sayısına göre ücret hesaplayan eklenti mevcut olduğundan bu konuda problem yaşamıyoruz. Bu forumdaki eski konularımı inceleyebilirsiniz. Kısa süreli çalışmak istemiyorum.
 

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
53
Reaction score
0
Bir çok yazarla anlaştım. Ama çoğu düzenli yazamıyor. Sadece iki kişi düzenli yazı yazıyor şu anda ve farklı sitelerimde az sayıda makale yazıyorlar. Tekrar çağrıda bulunuyorum:

* Günde 1-5 arası kaç tane yazmak isterse makale yazabilen,
* Her gün yada haftanın 5-6 günü ve uzun süreyle yazı yazabilecek, (10 gün yada 1 ay değil daha fazla)
* Kaliteli ve bilgi dolu makaleler yazabilen, kendine güvenen yazarlar için başvurular hala açık.
 

AndroidYazilim

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
162
Reaction score
0
s67wrb.jpg

24xm8ia.jpg

uln54.jpg

whxqgw.jpg

2nak45y.jpg

5odw8y.jpg

2yjt0uc.jpg

2j3skev.jpg

300s7ki.jpg

10xdcpk.jpg

e03hqu.jpg

2it52xi.jpg
 

anafen001

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Eylül 2013
Mesajlar
130
Reaction score
0
REİS ÖZEL MESAJ ATTIM MAKALE İÇİN KONUSCAM ÖZELE BAK.
 

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
53
Reaction score
0
Arkadaşlar yazdıklarımı okursanız sevinirim. O yazdıklarımı tekrar size mesaj atmanın anlamı yok. Mümkün olduğunca tüm detayları yazdım. Bunun haricinde soracaklarınız varsa sorun yada örnek makaleniz ve istediğiniz ücreti gönderin.
 

bilgimixnet

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Haziran 2013
Mesajlar
80
Reaction score
0
hocam istediğiniz makale yazım işini yapabilirim. Önceden yazılmış bir çok makalem var birazdan gönderiyorum. Günlük düzenli yazıyorum sorun olmaz zaten. İletişim için skpe cyberr1270 ekleyebilirsiniz. Görüşmek üzere...
 

ferbe

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Eylül 2013
Mesajlar
10
Reaction score
0
düzenli makale yazabilirim, ilgilenirseniz görüşürüz.
 

feyzional92

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Eylül 2013
Mesajlar
2
Reaction score
0
Ben makale yazim isine talibim. Eger isterseniz birlikte calisabiliriz.Isteginiz dahilinde size ornek makale gonderebilirim. Birde eger anlasirsak yazim sartlarini ogrenmek istiyorum.
 

AhmetK35

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Eylül 2013
Mesajlar
4
Reaction score
0
Hocam şartlarla ilgili özel mesaj atabilir misiniz referanslarımıda sunabilirim böylece
 

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
53
Reaction score
0
Arkadaşlar aklıma gelen tüm şartları yukarıda konumda yazdım. Bunlar haricinde hangi şartlardan bahsettiğinizi bilmiyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Aslında yeteri kadar yazar ile anlaştım ama alışılageldiği gibi insanlar sözünde duramıyor ve önümüzdeki günlerde tekrar ihtiyaç olup olmayacağı belli değil. Yazdığınız bir yazınızı ve istediğiniz ücreti atarsanız değerlendirebilirim.
 

AhmetK35

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Eylül 2013
Mesajlar
4
Reaction score
0
İletişim bilgileri ücretlendirme vs. olan bir özel mesaj attım..
 

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
53
Reaction score
0
Yazar aramaya devam ediyorum. Bir iki kişiyle daha anlaşacağım. İstediğim şeyler şöyle;

* Konumu okumuş olan.
* Herhangi bir sebepten (sınavlar, iş yoğunluğu vs.) 1 ay sonra işi bırakmayacak olan.
* Kaliteli yazan kendine güvenen.
* Bir yazısını ve istediği ücreti bana mesajla gönderen. (1 yazı göndermek neden zor? Okumadan nasıl karar verebilirim ki?)

yazarları bekliyorum.
 

rasih65

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mayıs 2013
Mesajlar
92
Reaction score
0
hocam bende katılmak isterim. haftada 4-5 gün düzenli yazabilirim. konularda ilk başta yardımcı olursanız sevinirim. wordpress i bilmiyorum. ondada yardımcı olmanız gerekecek. ücret noktası ise genel olarak diğer sitelerde 100 kelimeye 1 tl olarak yazıyorum. örnek makaleyi burdan mı göndereyim yoksa emailiniz verin ben ona göndereyim.

Diş Kaplama
Diş kaplaması, isminden de anlaşılacağı gibi dişin tamamının veya bir kısmının çeşitli sebeplerden dolayı tedaviye ihtiyaç duyulmasıyla kullanılan farklı ve yapay maddeler kullanılarak ağızdaki dişlerin kaplanması için yapılan tedavi yöntemine denir. Diş tedavisinde diş hekimleri, genellikle diş üzerinde kaplama yaparken kullandıkları maddeler olarak plastik arkaik esaslı maddeler, metal desteksiz porselenler, metal destekli porselenler, yatağı ya da zirkon gibi maddelerden üretilen kaplamaları kullanmaktadırlar.
Diş doktorları diş tedavisinde kaplama çalışması yapacakları zaman yapılacak kaplamanın türüne göre çeşitli ve farklı bir şekilde kullandıkları yöntemleriyle kaplama çalışmasını ve tedavisini seçerek yapmaktadırlar. Eğer kaplama yapılacak hastanın dişlerinde estetik kaygısı ve endişesi varsa o zaman ince porselen tabakta beyazlaştırma ve sağlamlaştırma çalışması yapılarak tedavi uygulanır. Eğer kaplama tedavisi çürük olan dişleri giderme amacı taşıyorsa o zaman tedavi yönteminde boşluk doldurma işlemi yapılmaktadır. Dişlerde çürük olan kısımlar çok ilerlemişse o zamanda diş kökünde bir problem yoksa dişin tamamı kaplama yapılarak işlem tamamlamaktadır. Eğer diş kaplamasında bölgesel bir çalışma yapılacak ise o zaman önce dişin bir örneği alınarak laboratuar ortamında gerekli çalışmalar yapılır. Ondan sonra dişe uygun küçük bir prototipi çıkarılarak tedavi edilecek yere uygun bir şekilde ürün hazırlanır.
Bundan farklı olarak sadece diş üzerinde gerekli bir çalışma yapılmasına ihtiyaç varsa o zaman doktorlar mümkün oldukça dişlere dokunulmazlar. Eğer bu dişlerde sıralı bir tedavi yöntemi uygulaması ve planlaması gerekiyorsa, dişler arasında köprüler ile birbirine bağlama işlemleri ve tedavisi yapılmaktadır.
Zahiren diş kaplama işlemi, çok basit görünebilir. Fakat estetik görüntü noktasında yani görsel manada büyük bir etkisi olduğu için çok ciddi dikkatli ve ehemmiyetli bir çalışma gerektirir.

daha önce yazdığım bir makalemi gönderiyorum
rasih99@gmail adresimden ulaşabilirsiniz.
 

SaTuRN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
53
Reaction score
0
E-posta adresine cevap gönderildi. Başka çalışmak isteyen?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst