Merhaba arkadaşlar,
Kaliteli bilgi sitelerimde yazarlık yapabilecek makale yazarı arkadaşlarla anlaşmak istiyorum.
Alınacak Makale Sayısı: Günde 8-10 civarı, ama hepsi aynı kişiden değil
İstenilen Makale Konuları: Genel bilgi ve dekorasyon
Makalelerin Kelime Sayısı: Ortalama 250
Ödeme Yöntemleri: Garanti Havale, Diğer bankalara EFT, Şans oyunları, Paypal
Makale Teslimat Şekli: Siteye ekleme
Makale Teslimat Süresi: Her gün
Ek Notlar:
Bir kaç yıldır düzenli ve hiç aksatmadan makale yazdırıyorum. Binlerce makale var sitelerimde. Bu ve diğer webmaster sitelerinden pek çok arkadaşla çalıştım. İşi maddeler halinde anlatayım:
- Toplam günlük 10 makale civarı yazdıracağım. Fakat her yazardan 2-4 arası almayı planlıyorum. Yani 3-4 kişiyle anlaşabilirim.
- Yazılar bilgi sitelerim için olacak. Site formatına uygun her yazı olabilir. Yazar talep ederse konu bulmasında yardımcı olabilirim. 1 veya 2 tane de dekorasyon konulu yazı gerekiyor.
- Yazılan yazının direk siteye eklenmesini istiyorum. Wordpress bilmeyenlere yardım ederim.
- Yazılara 1 adet resim eklenmeli.
- Yazı imla kurallarına %100 uygun ve akıcı bir dille yazılmalı.
- Yazıları ortalama 250 kelime olarak düşündüm ama sınır yok. Konuya göre 100-500 arası değişebilir. Yazara ve anlatılan konuya bağlı.
- Yazı özgün olmalı, rewrite olmamalı, telif hakkı bulunan bir kaynaktan alınmamalı. Yazar çeşitli site, kitap ve dergilerden araştırdığı ve yabancı kaynaklardan çevirdiği yazıları kullanarak yada tecrübelerinden faydalanarak yazabilir.
Sorularınız ve teklifleriniz için örnek yazınızla birlikte ö.m. gönderebilirsiniz. Fiyat tekliflerinizi uzun soluklu iş olduğunu düşünerek veriniz. Teklifleriniz kelime bazlı yada yazı bazlı olabilir. Sitelerimde kelime sayısına göre ücret hesaplayan eklenti mevcut olduğundan bu konuda problem yaşamıyoruz. Bu forumdaki eski konularımı inceleyebilirsiniz. Kısa süreli çalışmak istemiyorum.