İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SurkenHosting hakkında

C

CoolMaster

Misafir
Şimdi Bu Oraya Buraya Çamur Atan SURKENTHOST Sahibine Pardon Surket İnternetCafe Sahibine Soruyorum;

Ne Zamandan Beri İnternetCafe Yetkisiyle Hosting Firması İşi Yapılıyor Bu Memlekette ?

Ben Kimsenin Savunucusu Yada Karalayıcısı Değilimde Merak Ettiğim İçin Soruyorum Yanlış Anlaşılmasın !..

http://www.surkenthost.com/sicils.jpg

S

Surkent

Misafir
Arkadaşım Dier Sayfalarda Belirtmişim. İnternet Cafe Deil Sahibinin Dier işi İnternet Cafe. İnsanın Birden Çok işi Olmazmı.

C

CoolMaster

Misafir
Kurumsal Mantığınıza Hayran Kaldım.

O zaman Forumdaki Diğer Birkaç Karalamacı Çetelere Senin Şahsında Sesleniyorum...

Madem SurkentHosting İnternet Cafe İşletmecisi ve Ticari Sicilinde Bu Yazaraktan Hosting İşi Yapıyor,O Zaman Bence Örneğin Karaladığınız RemoteMach Hosting de Pek Tabii Olarak O Dilinize Doladığınız 500 Milyar Sermayesi Olan Bir Tesktil Firması İşinide Hosting İşi İle Birlikte Yapabilir.

Baksanıza Ortalıklarda Hosting İşi Yapan İnternet Cafeciler Dolaşıyor ! :)

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sorun is dallari degil. Bana gore hostbul'un rusvetci gibi calismasidir. Hostbula reklam veren firmalardan host almamak gibi bir kani olustu. Odemelerinizi artirarak hakkinizdaki kotu yorumlari yokeden, 10 musterisi olan firmanin 60 tane iyi yoruma sahip olmasi ..vs cok tesadufi orneklerle doludur. Hayatinda sunucu yonetimi alaninda tek bir tecrubesi olmasada cebinde hostbula yedirecek reklam parasi olan herkes "hostcu" olabilir.

Bu yaziyi kurumsal calisma konusunda azda olsa tecrubem oldugu icin iyi niyetle okuyacak arkadaslar icin yaziyorum. Ben bir hosting firmasi sahibi/yoneticisi olsam, hangi forum olursa olsun girip konusmam. Firmalarin iletisim icin belirledigi yontemler vardir. Kafasinda soru isareti olan vatandas/musteri yada baska firma yoneticileri bana iletisim sayfasindan ulasabilir. Birebir tartismaya girdigimde ister istemez prestij kaybi olacaktir. Tartismaya girmediginizde ise, cevapsiz kalacagindan oturu konu kendiliginden kapanacaktir. Kurumsalligida ayaga dusurmemek lazim. Ama kurumsal calisma mantigiyla isler yuruyecekse, sinir ve stressi dizginlemek yeterli olacaktir.

S

Seo

Misafir
CoolMaster' Alıntı:
Sayın SURKENTHOSTING Pardon İnternetCafe Firmasının Değerli Yöneticileri Her Ne Hikmetse http://www.surkenthost.com/sicils.jpg Linkindeki Ticar Sicil Belgeniz Birdenbire Kayboldu ?!?!? :) İlginç Değilmi ?

Eylemlerimin Devamı Gelecek ! :)
Mod : Sana katılıyorum.

CoolMaster : Ya güzelim Tr'de kac tane Hosting işi yapıpta benim hosting şirketim var diyor? Veya kaç tanesinin şirketi var. Benim host aldığım yerler şirket mi? Değil. Ama sorunum yok.
Sende Proturk gibi yazıyorsun. O'da yazmış, yazmış sonrada milleti dolandırıp kaybolmuştu. Ne malum seninde onun gibi birisi olmadığın ? Ne malum yarın ben hosting satıyorum demeyeceğin ?
Surkent veya RemoteMatch o kadar eleştirildiler.
Peki bir tane adam gelipte "Ben bu adamlardan host aldım. Şöyle kazık yedim, böyle kazık yedim, sitelerim açılmıyor" vs dedimi?
Ben görmedim.
Neymiş efendim eylemlerinin devamı gelecekmiş.
Önce her kelimenin ilk harfinin büyük yapılmaması gerektiğini öğrenmelisin. (Surkent'de buna dahil)

Bana hosting firması muameleside yapma boşuna. Ben www.Hostkaynak.com sitesinin sahibiyim.

C

CoolMaster

Misafir
Hey Koç !

Yazım Kurallarını Senden Daha İyi Bildiğim Kesin ! Kendi Yazını İncelersen Ne Demek İstediğimi Anlarsın ! ;)

Ayrıca Bende Hosting Firması Sahibi Değilim Yada Açmayı Düşünen Biriside Değilim.www.seslinet.com 'un Sahibiyim. :) Yani Senin Yarın Birgün Bir Hosting Firması Kurupta Burda Atıp Tutma Olasılığın Neyse, Benimkide Odur...

Hadi Bakim..

S

Surkent

Misafir
Dostum Sicil Belgesini Kaldırdım Onu Bir Arkadaşa Göstermek için Oraya Bıraktık. İşimizi Düzgün Yapıyoruz. Bizde Yalan Dolan Olmaz.Diyarbakırda Tanıdığın Varsa Adres Verim Gelip Görsün İnternet Cafemi Yoksa Host Hizmeti Veren Bir Firmamı Başka Bişey Demiyorum. Mutlaka Diyarbakırda Tanıdığın Vardır.

S

Surkent

Misafir
Ya işiniz düzgün yapanları kıskanıp çamur atıyorlar.naşka diyecek söz bulamıyorum size.

S

Surkent

Misafir
OnurSql kardeşim Haklısın Alan Memnun Satan Memnun Dierlerini Ne Oluyo Anlamadım. Surkenthost Ne Yaptı Suçu; Aşırı Reklam Vermek ,24 Saat Destek Bunları Yaptığı İçinmi Çamurlanıyor.

Allah İçin Kimsenin Ekmeğiyle İşiyle Oynamayın.

ReksNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adam hosting satıyor sicil belgeside var internet cafeci veya değil bu önemli değil. Piyasada gerçekten kaç tane firması olupda hosting satan var sınırlı elbette. Hosting almadan önce hosting aldığınız yerin referansları ve arkasında kimler olduğu önemli. Bende uzun süredir ircd ve dedicated satıyorum ama web sayfam ve bir ismim olmadan satıyordum. Artık bir web sayfamız ve home office mizden bu işi yürütüyoruz. Tüm müşterilerime Türkiyenin en büyük IRC portallarından mIRCTurk.com ve Muhabbet.net güvencesi altından ircd hosting, web hosting veriyorum. Çok büyükde potansiyelim var neden millet bu işi yapıyorda ben el altından yapıyorum diye düşünmüştüm ve hosting sitemi kurdum. Mod Arkadaşımız hostingci iseniz burada yazı yazıp imajınızı düşürmeyin demiş. Ben webmasterim burada yardım edip yardım almak için takılıyorum. Ayriyeten yalan dolan yoksa kimse imajını düşürmez dostum. Surkenhost un imajını düşürdüğünü sanmıyorum.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
semih bey küfür yakışmıyo sizin gibi büyük şirkete

C

CoolMaster

Misafir
h4x0r' Alıntı:
semih bey küfür yakışmıyo sizin gibi büyük şirkete

Yakında Seni Burda Semih Bey Benim Kocamdır Derken Görürsem Şaşırmayacağım.

Leyla Gibi Kendini Yollara Vurmuşsun Her Gördüğüne Semih Diyorsun :) :) :)

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
semih bey amma şakacısınız haa yakışmıyor sizin gibi türkiyenin en büyük hösting+don işi yapan 2. şirketine

S

Surkent

Misafir
Onur anlamadığım. işimizi düzgün yapıyoruz.niye eleştiriye mazur kalıyorum. onur msn varsa beni eklesene sitede var adres.mutlaka ekle ama bekliyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.