İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SurkenHosting hakkında

M

muziklist

Misafir
Surkenthost aslında bu konuyu suanda banlı olan don-kilot-hosting işi yapan CoolMaster nickli karıştırmaya çalıştı. Sen işini yapmaya devam et fakat hostbula reklam verirken biraz dikkatlı olsan çünkü dün mesela şunu fark ettim :

250mb alan 25gb trafik = 25$
250mb alan 30gb trafik = 25$ aynı pakeki 2defa eklemişsin ama fiyatları değişik :D
olur tabi böyle şeyler sen işine devam et.

Semih Bey Doncu Beyefendi Kendine Iyi Bak yakında tüm forum seni mucux mucux yapmaya Senden Çocuk yapmaya gelcez :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Daha bir dolunay arasi zaman gecmedi, biz isimizi super yapiyoruz filan nedir ya, geyigin boynuzlusunu dogurdunuz, birakin bir koseye artik.

M

muziklist

Misafir
Angelo sende haklısın ayrıca ilk defa firsat buluyorum Herşey için teşekkür ederim Angelo gerçekten sağladıgın hosttan memnunum ve ilk defa sitem kapanmadi 1aydir sayende ve kazanclarim artti. Allah senden razı olsun.

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Surkent' Alıntı:
OnurSql kardeşim Haklısın Alan Memnun Satan Memnun Dierlerini Ne Oluyo Anlamadım. Surkenthost Ne Yaptı Suçu; Aşırı Reklam Vermek ,24 Saat Destek Bunları Yaptığı İçinmi Çamurlanıyor.

Allah İçin Kimsenin Ekmeğiyle İşiyle Oynamayın.

hostunuzun 24 saat destegi yok. hadi mesai saatlerinde destek war dicem o da yok. deneme amacli host aldim aldigima pisman oldum. dun 1 saat boyunca ftpniz calismadi hata verip durdu. desteginize ulasmaya calistim ama nedense o da offline dı!

sayfamin pleski dogru duzgun calismiyor.bazen acilio bazende mysql hatası veriyor.

bu sorunlar oldugu halde alan - satan memnunsa alanlarda bi problem war o zaman bence....

edit: sitelere domain karsiligi reklam wermek de garip bence. arkadasin sitesine reklam vermissiniz karsiliginda her ay istedigi 1 domaini kayit etcekmissiniz. bu domaini transfer edebilirmi o da supheli tabi. zamanında agzimiz yandi domain den...

S

Surkent

Misafir
Dostum Reklam Ücretini İster Domainle İster Havale İle Arkadaşa Yollarım.Bunu Sizin Arkadaş Boyle İstedi. Ayrıca ben onun sitesine reklam vermeye ihtiyacım yok kendisi istedi bende kırmadım ogrenciydi.ftp konusuna gelince sizde dier acemi host alanlar gibisiniz herhalde adam soruyor ftp ye giremiyorum ama ben deniyorum giriyorum. eğerki siteye bağlanıyorsa panelede ftp ye erişim sağlıyabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.