İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Surkenthost.com.tr

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hayirli olsun..hakkinizdaki tabulari yikmak dilegi ile :) kolay gelsin

M

muziklist

Misafir
keşke pm olarak atsaydın sana laf diyenlere de onların yüzü belki kızarıp başlık açarlardı özür için böyle başlık açarak olmadi bence yanliş yöntemi seçmişsin şimdi com.tr oldun diye bişey değişecegini sandıysan olmiyacak oke başarılar.

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet eleştirilerden sonra değişiklikler yapmışsınız. böyle daha iyi ve güvenli gözüküyor. tabi com.tr almak ve tasarım ile oynamak birşey ifade etmiyor. zamanla iyi iş çıkarırsanız zaten firmanın adı geçer her yerde.

S

Surkent

Misafir
Daha Oncede Güvenliydi. Com.tr Almak Taraftarı Deildim. Aldırdılar İşte :) Neyse Sorun Deil Onemli Olan Çamur Atılmaması.

MustiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence .net.tr almalıydınız...
çünkü bu işte profesyonel olanlar .net.tr alıyor ve kullanıyor...

S

Surkent

Misafir
İlerde Oda Olur İnşallah Diyarbakır Telekom Yeterli Oldumu Onuda Alacaz Allahın İzniyle.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hostbuldaki adama geri ödemeyi yapın bence, yoksa pire için yorgan yakan siz olacaksınız...

S

Surkent

Misafir
Dostum Hesap Numarası Vermeden Odeme İsteyen Kişiye Nasıl Odeme Yapacam. Ayrıca Yorumları Kaldıracak Odemesi Yapılacak.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hesap numarası hostbulda yazıyor, yorumları kaldırıp kaldırmamak adama kalmış yorumları kaldırmaması adamın karizmayı çizse ne olur çizmese ne olur ama şirketin karizması çizilse iyi olmaz.

B

birweb

Misafir
Bu nasıl Mantıktır tam anlayamadım..Sen nasıl bunu isteyebilir ve elinde koz olarak tutabilirsin ki? Bu hangi ticari ahlağa sığar Surkent?
Müşterindir. Elbette Yorum yapacak iyi kötü. Bir sıkıntısı varsa bunu çözmek zorundasın.
"Ya yorumu silersin, beni poh pohlarsın. yada paranı vermem . Yoksa cumhuriyet savcılığına şikayet ederim ".

O arkadasın yerinde başkası olsaydı , inan o ücretin 100 katını senden çıkartabilirdi..Yasalardan haberin yok sanırım? İnternet cafe işletmeciliğine benzemez bu işler..

Aksi halde " bakın com.tr aldım. kıskananlar çatlasın" gibi abudik gubidik komik seçeneklerle burada kendini madara etmezsin.
com.tr yi 100 YTL muhasebe parası veren herkes alabilir. Bakkal Hasam Emmi bile..

İstanbul Tiyatrolarına çevirdiniz buraları..

Müşteri Mağdur ise çözeceksin! Konuyu Uzatmadan..

F

fenerli

Misafir
hostbul parası ile iyi veya kötü yorumlar üzerinde oynama mı yapıyor

S

Surkent

Misafir
Birweb Dostum Geri Odemesi Yapıldı. Ayrıca Sen Kendine Once Bir Telefon Hattı Al Sitene Bırak.Daha Sitende Telefon Numarası Yok.

S

Seo

Misafir
Hayırlı olsun Surkent.
D.bakır'lılar mert olurlar be.
O kırık çıkmış işte b.baysan diye.

S

Surkent

Misafir
Saol Seo Burak Baysan Zamanında Benide Dolandırmak İstedi Ama Olmadı.

S

Surkent

Misafir
Tasarım Surkenthost İnternet Hizmetlerinin 06 05 2004 Tarihinde Kurulduğu İlk Zamanın Tasarımıydı. Şimdi Tekrardan 1. Yılımız Olduğu İçin İlk Tasarımımızı Upload Ettik.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.