İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Suspend

Scour

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mrb arkadaşlar öncelikle ilk mesajın verdiği heyecanla sizlere bir soru sorayım dedim :)
Forum sitem suspend yedi bandwith aşımı ile ve şuan saat 00:53 cpanel'e giriyorum bandwith daha %0 fakat siteye girmek istediğimde klasik 509 bandwith hatası veriyor.Yeni ay'a girdik sitenin açılması gerek fakat böyle oldu.

Scour

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani sabahı bekle diyorsun :)
Ben sabaha kadar çözüm yolları arıyorum.

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Server saati ile ilgili bir durum ne zaman yeni aya saat olarak geçerse o zaman açılacaktır.

Scour

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet ilk mesajda belirttiğim gibi Cpanel.Bunu öğrenmenin bildiğiniz bir yolu varmı :(

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Server otomatik suspend attıysa otomatik kaldırmaz diye biliyorum ben, hostingcin whm den manuel kaldırması gerekli

Scour

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Otomatik attı :( İnşallah dediğiniz gibi değildir.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
O zaman cpanelden file manager a gir .htaccess dosyanı kontrol et , varsa eskisini yapıştır kaydet

Scour

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Serverdaki başka bir foruma girdim saate baktım.Sisteme göre daha ay başı olmamış şimdi açıldı site.
ilgilenen herkeze çok teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.