İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

swf formatındaki lashları fla'ya çeviren program

omerucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar swf leri flaya çeviren bi program geçti elime. Şu ana kadar en prfosyonelleri bile kusursuz çevirdi(BAzen karakter hataları oluyor)Acaba herkes böyle bi programdan haberdadı da ben mi değildim. Yoksa kimse Bilmiyor mu? E benim bunu kullanmam yasal mı ki? :D Kimseciklerde yoksa ve keşke bende de olsa diyen arkadaşlar varsa yardımcı olmak isterim.

Gözlerim kapanmasına rağmen bi örnek koydum:

http://www.igrencespri.com/bannerlar/borusan_.html

E

ediz

Misafir
vauw hiç kurcalamamışdım bi bunu şu cihazın adını yazarmısın

omerucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
imperator adlı bi program. pek bulabileceğinizi sanmıyorum.

T

taros

Misafir
bak okadar havasını yaptın chemeng buldu ama programı.Ama bence bu program kötü birşey.İnsanların emeklerini direk çalma imkanı sağlıyor.Bence açıklamasan iyi olurdu chemeng..!

omerucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben hava atmak istemedim ki. Ben sadece bu programın yaygın olup olmadığını öğrenmek istedim.(ki benim söylediğim çoğu kişi hadi be böyle program mı olur dediği için bi tane de örnek koydum)

C

chemeng

Misafir
taros' Alıntı:
bak okadar havasını yaptın chemeng buldu ama programı.Ama bence bu program kötü birşey.İnsanların emeklerini direk çalma imkanı sağlıyor.Bence açıklamasan iyi olurdu chemeng..!

haklısın taros ama iyi derecede flash bilmeyen birisi için örnekler elde edip yeni şeyler yaratma imkanı da sağlayabilir. yani herşey vicdanına kalmış :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.