İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

T-Online

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
T.Online Alman Telekomunun firmalarindan biri.Server4you nun reselleri olarak calisiyor suan.
Server4you yu kimseye tavsiye etmek.piyasada cok kötü bir ünü var.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Alabilmek için 1 haftadan fazla süre bekletiyor. Bir sürü sözleşme vs.
Server açılınca bilgi vericem. Umarım sorun yaşanmaz. Nede olsa makineye bende birkaç site koyacağım.

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
T-Online T-Mobile ın değilmi? bence güvenle alınabilir,

ZiRVeDeKiLeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
darkness' Alıntı:
T.Online Alman Telekomunun firmalarindan biri.Server4you nun reselleri olarak calisiyor suan.
Server4you yu kimseye tavsiye etmek.piyasada cok kötü bir ünü var.

Telekomun öyle dandik bir sirketin reselleri olarak calisacagini sanmyiorum bu konuda kaynak varmi elinde?

Server4you ya gelince sattiklari serverlerin özelliklerine bakinca insanin agzinin suyu akiyor ama gel görki isin icine girince ne kadar dandik bir sirket oldugunu görürsünüz.

Prozessor (64 Bit, 1.024 KB L2 Cache)
3.072 MB DDR-RAM
2x200 GB SATA-Festplatten
Unbegrenzter Traffic (limitsiz)

Aylik 74 euro bu benim server4you daki ikinci serverim ilk aldigim p4 ile basim belada bundan simdilik bir sorun yok ama olduki bir sorun olusursa cok kötü bir supportu var

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bircok kaynak var Almanca biliyorsundur umarim.Bu piyasada olunca duyuluyor böyle seyler.
http://forum.webhostlist.de/show/na...erver-im-praxistest.html?highlight=Intergenia

http://forum.webhostlist.de/show/smalltalk/62743-rootserver-bei-t-online.html?highlight=Intergenia

http://de.wikipedia.org/wiki/Intergenia

Dedigin dogru s4u nun teklifleri cok güzel gözüküyor göze,benim birkac arkadasimda onlara kanmisti.
Support cok kötü emaillere cevap vermiyorlar,Bazen günlerce server down oluyor muhatap bulamiyorsun.Nedensiz yere birsey uydurup serverini kapatiyorlar.

Ayrica Türkiyede ki arkadaslar nasil server alyior Almanyadan cünkü genelde ödeme icin Almanyda bir hesap numarasi olmasi gerekir,firmalar aylik olarak o hesaptan cekerler otomatik olarak parayi.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Almanyada arkadaşım var. Onun sayesinde alabiliyoruz.
T-online den makine alabilmek için 15 günden fazla bir süredir bekliyoruz.
Arkadaşım 24 saat telefonla ulaşabiliyor. Ve bir takım sözleşmeler imzalıyorlar. Ve aldığın zaman yıllık olarak alıyorsun.
Şu anda kampanya var. 3 ay bedava kullanım veriyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen kişilere buradan yıllık peşin ödemek şartıyla makine alabiliriz.

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende Almanyada yasiyorum ama Türkiyedeki tanimadigim birine server alip onun sorumlulugunu üstüme almazdim,ki genelde Türkiyede webserverleri illegal isler icin kullaniyorlar (film,mp3,program download gibi)

Sözüm meclisten disari genelleme yapmak istemem :)

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
T-Online Almanya'nin Telekom'u... Strato gibi ucuza veren bir firma varken, neden ordan 3000 gb trafikli makineyi alacaksın?

disconnect' Alıntı:
http://www2.service.t-online.de/dyn/c/44/81/64/4481646.html

T-Online sanırım almanyanın telekomu. Fiyatlar bana makul geldi.
Bir arkadaşım sipariş vermiş.
Kullanan varsa bir öneri alabilirmiyim.

AMD Opteron™ Prozessor 146
2048 MB RAM
2 x 120 GB Festplatte
3000 GB Transfervolumen/Monat

119 €

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
69eu luk bir opteron aldık zaten stratodan :) Malesefki arkadaşla yapılan görüşmelerde plesk sözü verilmiş. Makine kurulduktan sonra plesk kuramayız bu hazır paket demişler. Ve çıkış yazılmasına rağmen geri almıyorlar. Sanırım ya mahkeme çözecek yada makin elimizde kaldı demektir.

T-online bana güven verdi açıkçası. Ve netdrekt.de ile çalışıyormuş. Yada biz yanlış anladık.
netdirekt.de bildiğim kadarıyla opteron vermiyor.

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
disconnect' Alıntı:
69eu luk bir opteron aldık zaten stratodan :) Malesefki arkadaşla yapılan görüşmelerde plesk sözü verilmiş. Makine kurulduktan sonra plesk kuramayız bu hazır paket demişler. Ve çıkış yazılmasına rağmen geri almıyorlar. Sanırım ya mahkeme çözecek yada makin elimizde kaldı demektir.

T-online bana güven verdi açıkçası. Ve netdrekt.de ile çalışıyormuş. Yada biz yanlış anladık.
netdirekt.de bildiğim kadarıyla opteron vermiyor.

----------------------------------------------
Hocam yanlışınız var galiba. Bende de 2 makine var biri dediğin 69'luk. Ana panel var ordan basitçe kuruluşunu pleskli bir şekilde yapabilirsin. Benim oyle zira. Çözemezseniz sorunu bana pm'den gelin... Tabi elinizde root ve şifreler varsa. Bana o 69 euro'luk paketin kodunu verir misin? Mr3 mü? Bende hem mr3 hemde lr3 var. ikisi de plesk'li... Bu senin seçimin. İster plesk, ister server admin 24 kurarsın. Yani tek butonla oluyor birde bu iş o ana panelinden. Çook çok basit bir iş... Elimden geldiğince yardımcı olurum.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
jEEpERscREEpERs' Alıntı:
----------------------------------------------
Hocam yanlışınız var galiba. Bende de 2 makine var biri dediğin 69'luk. Ana panel var ordan basitçe kuruluşunu pleskli bir şekilde yapabilirsin. Benim oyle zira. Çözemezseniz sorunu bana pm'den gelin... Tabi elinizde root ve şifreler varsa. Bana o 69 euro'luk paketin kodunu verir misin? Mr3 mü? Bende hem mr3 hemde lr3 var. ikisi de plesk'li... Bu senin seçimin. İster plesk, ister server admin 24 kurarsın. Yani tek butonla oluyor birde bu iş o ana panelinden. Çook çok basit bir iş... Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Oto kurulum var ve plesk malesefki dahil değil. http://www.strato.de/server/windows/index.html Kod SW3

Şu anda bu sorunu aştık.
1 gece sabahladım ve dns, mysq, iis yi panele ihtiyaç duymadan çalıştırdım.
Bu sayede plesksizde hayatın devam ettiğini fark ettim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.