İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tahmin Yap Para Kazan !

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Nisan 2010
Mesajlar
56
Reaction score
1
1Pmj6N.jpg


Tahmin Yap Para Kazan !


Her kazanan tahmin için: 0.5 krş. Yapılan tahminlerin mutlaka yorumları eklenmelidir. Yorum eklenmeyen tahminler kazanması durumunda geçersiz sayılacaktır. ( Minimum oran 1.40)

Her kazanan kupon için; 1.5 TL ( Minimum oran 3.00)

Katılımcıların ödemeleri : 50 TL ve üzeri bakiyeye ulaştığında belirttikleri banka hesabı ya da Paypal hesabına yapılacaktır.

Katılımcılar gün içerisinde yapmış oldukları tahmin ve kuponlara ilişkin tarafımıza bilgilendirme sağlamalıdırlar.

Katılımcıların devamlılığı şarttır.

Ek olarak: Web sitemizde sıralamaya giren yarışmacılara ödüller verilecektir.
Ek olarak: Futbol karşılaşmaları ile ilgili tahminde bulunulacaktır.

*Katılım sağlamak isteyenlerin bu başlık altında PM istemeleri yeterlidir.

*Toplamda 30 kişi alınacaktır.

*Konu multidir.
NOT | Kuralları yerine getirmeyenlerin kazançları geçersiz sayılacaktır. Lütfen yukarıdaki kurallara uyup tahmin ve kuponlarınızı ona göre sisteme giriniz.
NOT 2 | Yapılan yorumların ifade olarak akıcılık sağlaması ve anlaşılabilir olması gerekli. Sırf yorum yapılması gerektiği için bir şeyler yazmayınız.

*********

GÜNCELLENDİ

Değerli katılımcılarımız,

Ekibimizin yapmış olduğu tespitler sonunda, bazı arkadaşlarımızın sistemi suistimal ederek tahmin yaptıklarını görmekteyiz.

Takdir edersiniz ki; gün içerisinde tüm karşılaşmalara gelişi güzel tahmin yapılması durumunda bile %30-40 arası başarı sağlamk mümkündür. Ancak biz bu çalışmayı paylaşırken düşüncemiz herhangi bir legalpara ve yasakparae ilişkin gelişi güzel tahmin ve yorumların paylaşıldığı platformdan ziyade daha kaliteli tahmin yapan katılımcılarımızın daha elit ve gerçeği yansıtan yorumları ile katılım sağlamalarıydı.

Görünen o ki bazı arkadaşlarımız dışında sistemi suistimal etme algısı yerleşmiş durumda. Konu içerisinde katılım ile alakalı güncelleme yapılacaktır. Yeni güncelleme sonrası bizimle devam etmek isteyen kişi/kişiler mail olarak geri dönüş sağlayarak katılımlarını bildirebilirler.


--------------------

Aylık yapılan sanal yasakpara yarışmasındaki sıralamınızı aşağıdaki limitler etkilemeyecektir.

Sınırsız şekilde tahminde bulunabilir, kupon oluşturabilirsiniz. Ancak unutmayınız ki ücret alacağınız tahminler için geçerli sayılacak tahmininiz (Gün içerisinde yaptığınız ilk 15 yasakparainiz olacaktır)

Günlük Tahmin Limit Sayısı: 15 [ Tahminlerinize yaptığınız yorumlarınız, tahminlerinizi destekleyici türden olmadığı takdirde tahmininiz kazanmış olsa dahi geçersiz sayılacaktır ]


Örnek Tahmin: Tahminler Kategorisinden ( Malmo karşılaşmasının 2,5 üst seçeneğini işaretlediğinizi düşünelim. Bu fikrinizi aşağıdaki örnekteki gibi destekleyici yazınızı yazmalısınız.


Örnek Yorum: Bu sezon İsveç ligine fırtına gibi bir giriş yapan Malmö, Gefle' yi konuk ediyor. Son iki maçında 3 gol bulan Gefle, son 2 maçında 3 gol atarak yemeden sahadan galibiyetle ayrılan Malmö karşısında gol bulmaları zor gözükse de , Gefle gol bulmasa da Malmö' nün maçı üste taşıyacağı görüşündeyiz.


Günlük Kupon Limiti: YOK [ Minimum 3.00 oran ve minimum 3 karşılaşmadan oluşan kupon oluşturmalısınız ]

Oluşturmuş olduğunuz kuponlarda;

Örnegin : Liverpool - Manchester City karşılasmasına bir kuponunuzda 2.5 Alt oynadıysanız ve farklı bir kupon içerisinde 2,5 Üst olarak seçim yapar ve iki kuponunuzdan birinin kazanması durumunda kuponunuz geçersiz sayılacaktır. [ Anlaşılması gereken temel kavram sistemi suistimal etmeye yönelik tüm uygulamalara karşı bundan sonra herhangi bir esneklik sağlanmayacağıdır. ]
 

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Nisan 2010
Mesajlar
56
Reaction score
1
Konu gunceldir.Alimlar devam ediyor.

Suan 15 kisiyle anlasma saglanmistir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst