İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tam WebMaster Olmak İçin Ne Bilmek Gerek?

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Tam WebMaster Olmak İçin Ne Bilmek Gerek?

Neler bilmemiz gerekli webmaster olmamız için?

html
php
flash
java
photo shop
c++
programcılık

bunlar lazımmı veya biriniz liste hazırlayabilirmi neler gerekli, birinin webmaster"im demesi için?

mua

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
HTML, CSS, PHP, SEO, Adobe programları (PS, DW yeterli)

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Kendinize tam webmaster diyebilmek için dilden önce işinize özen göstermelisiniz. Siz webmasterim dememeli, onlar sizi webmaster olarak görmeli.

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Kendinize tam webmaster diyebilmek için dilden önce işinize özen göstermelisiniz. Siz webmasterim dememeli, onlar sizi webmaster olarak görmeli.

patron daha 15 yaşındayım. çalışıyorum biyerde, cafede garson olarak tatile girdik işte bitti aylık 200tl alıyom az tabi. işimi seviyorum şuanlık tabi sadece para için. akrabalar açıcak bi dükkan 30milyarlık falan bi proje. orda 600 tl lik ücret ile çalışıcam inşallah. benimde hayallerim var. büyük bir şirketin altında çalışmak isterdim. microsoft, google, gibi :) :hihi::hmmm:

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Önce burnun sürtünsün daha erken Microsoft, Google, Cisco hayalleri v.b için. 500lük işi 100e yapıp gözlerin ağrıyacak, çile çekeceksin. Sigara paran olmayacak. Ondan sonra mütevazi olmanın bi faydası olmadığını anlayıp ukala olacaksın. Ahh eski günler :D

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Önce burnun sürtünsün daha erken Microsoft, Google, Cisco hayalleri v.b için. 500lük işi 100e yapıp gözlerin ağrıyacak, çile çekeceksin. Sigara paran olmayacak. Ondan sonra mütevazi olmanın bi faydası olmadığını anlayıp ukala olacaksın. Ahh eski günler :D

:D gözlerim 5 numara sigarada birada ağzıma deydirmem ben :D
onun içinde lazerle numaramı küçültçem :D
gözlük yakışıyor bana. numaramı 1 yapsalar yeter. hatta 0,50 :D
ve paramı harcayacak biryerim yok 4 sene sonra büyük bir proje olucak ona biriktiriyorum 5.bin tl ye güzel bir pc alıcam. geriye kalan 5bin tl yede süper bir projem var web projesi onu gerçekleştirecem allah nasip ederse :)

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
İnşallah ulaşırsın hayallerine ama çok çalışmak , içten istemek lazım hocam. Bu işte aynen gitara başlamak ve çalmak gibi .Gitara başlayan gençlerin 4te 3ü daha öğrenmeden pes ediyor. Eğer sende içinde bir wm görüyorsan başla derim. Ayrıca Konun ve yanıtın farklı , yani wm olmak ve bilgisayar programcısı olmak ayrı şeyler, farklı diller farklı işler demek :D
Edit: Gözlüklü olmak iyidir, güzeldir , örneğin bill gates :)

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
İnşallah ulaşırsın hayallerine ama çok çalışmak , içten istemek lazım hocam. Bu işte aynen gitara başlamak ve çalmak gibi .Gitara başlayan gençlerin 4te 3ü daha öğrenmeden pes ediyor. Eğer sende içinde bir wm görüyorsan başla derim. Ayrıca Konun ve yanıtın farklı , yani wm olmak ve bilgisayar programcısı olmak ayrı şeyler, farklı diller farklı işler demek :D
Edit: Gözlüklü olmak iyidir, güzeldir , örneğin bill gates :)

o adamı çok seviyom ya. hayranıyım ona özeniyorum ben hep.
adam 250$ kazanıyor saniyede :D istese googlenin yarısını satın alır.

create

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
html
css
php
photoshop
fireworks (benim tavsiyemdir)
seo dediğin 15dklık bi olay.
:)

not: birde eski kaynaklardan yararlanacak olanlar.
kodlama yazarken safe mode ve register_globals durumunu unutarak yazarsa ii olur
çünkü eski kaynaklarda bunlar yer almıyor ;)
ve php 5 ve üstünde scriptler çalışmıyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5