İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TamVakti İş Ortaklığı Programı

Kharadun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
cntads.gif

Yakın bir süre önce hizmete başlayan TamVakti.com, reklam ve tanıtım çalışmalarımıza hız katmak amacıyla TamVakti İş Ortaklığını yayına aldık. Web sitesi sahipleri için yeni bir gelir kaynağı olacağı gibi TamVakti'ni tanıtmak içinde etkili olacaktır. Kazanç sistemini oluştururken yerli ve yabancı kullanılan tüm gelir modelleri incelendi ve iki taraf içinde en kazançlı oranları belirlemeye çalıştık. Çünkü bu sistemin ancak iki taraf içinde karlı olduğunda yarar getireceğinin ve kalıcı olacağının bilincindeyiz.

Bir süre önce “beta” olarak yayına alarak belli sayıda yayıncıyla test etmeye başladığımız TamVakti İş Ortaklığı artık tüm site sahiplerine açık. Son şeklini alan kazanç modelinde hem tıklama hem de üye başına belirlediğimiz oranlarla benzerlerimize kıyasla daha yüksek gelir vaat ediyoruz. Özellikle TamVakti’nin yeni bir site olması katılımcıların daha fazla üye çıkarma ihtimalini güçlendiriyor. Bunun yanısıra TamVakti’nin ortaya çıkmasındaki “ucuz alışveriş” fikri, hazırladığımız banner tasarımlarında vurgulanarak ziyaretçilerinizin ilgisini çekecek önemli bir avantaj sunuyor. TamVakti İş Ortaklığını daha yakından tanımak için ilgili linklerden merak ettiklerinize erişebilirsiniz.

Ne Kadar Kazanırım? ve İş Ortaklığı Sayfası
İş Ortaklığı Programı Yardım Sayfası
Kurallar ve Şartlar Sayfası
Başvuru Sayfası
1tl.gif

ömERgin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birşeyi merak ediyorum. Mesela ziyaretçilerimizde özellikle forum sitelerinde bunu çok yaşıyoruz. Siteyi düşünen ve bu konularda bilgidar olmayan kimi üyeler her gün düzenli olarak 1 tık yapma kaydı ile reklamlara tıklayabiliyor ve bunu bize söylüyorlar. Bu tarz durumlarda yapılan işlem nedir? Ödeme zamanı geldiğinde bunları baz alarak ödeme yapmıyor musunuz? Yoksa bu tarz tıklamaları pas mı geçiyorsunuz? Ona göre önlemimizi almak üyeleri bilgilendirmek isteriz.

Teşekkürler

ReSt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu iş İçin Emek Harcandıgı Çok açık inş. İstediginiz Hedefe Ulaşırsınız.

Bu gün Başvurdum Bakalım Hayırlısı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.