İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tanıtım yazılarınızı yayınlıyorum (özgün) - ücretsiz -

Hazar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Merhabalar,

Eski TRT programlarından olan Turk Site silinince alan adı nic.tr ile ben aldım.

Backlinkler duruyor yerinde.

Daha önceden pr6 değerine sahip site bakalım bizde kaç değer alacak.

Simdi özgün en az 90 kelime olmak şartı ile +18 site ve kelimeler, wârez, yasa dışı içerikler hariç özgün olmak şartı ile en fazla 2 link olmak üzere yazılarınızı yayınlıyorum.

===Forum===
Konu başlığı:
Mesaj içeriği ( HTML ):
Etiketler ( Varsa ):
* Sitenize ait banner, logo da ekleme yapabilirsiniz.

=== Özel mesaj ile yollayınız ===
--- Süresiz sitemizde kalır ---
*** Teşekkürler :cool: ***

Hazar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Özel mesaj atan herkesin ekledin.

*ÖZGÜN olmayanlarda var ama olsun bundan sonra özgün değil ise eklenmiyecek.

Hazar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Özgün olanlar eklendi biri gelmiş kaynak ver özgün değil dedim verdim bakalım ne cevap verecek başka yerlerde olan yazıları yayınlamıyorum bilginize yeni yazın yada hazır yayınlanmamış yazıları yollayın.

catlakcocuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Özgün olanlar eklendi biri gelmiş kaynak ver özgün değil dedim verdim bakalım ne cevap verecek başka yerlerde olan yazıları yayınlamıyorum bilginize yeni yazın yada hazır yayınlanmamış yazıları yollayın.

Senin burda makale paylaşımında bulunmuş olman sağa sola ahkam kesmeni gerektirmez. Konunu daha düzgün aç. Başka sitede yayımlanmayan index almamış yazıları ilk sana yazdığımız zaman sana postculukmu yapacağız ? Tanıtım yazısını yazan kendi çıkarı için çalışır. Bunun içinde ilk önce kendi sitesinde indexletmesi ve bi kaç yere vermesi gerekir. Bu işleri bilmiyorsan uslubuna dikkat ederek öğrenmeyi dene.

Havalara girip ettiğin hakaretten ötürü bi süre uzaklaştırıldın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.