İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alış Tanıtım yazısı alınacaktır.

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar değişik ip'lerden olmak şartı ile aynı kişiden toplu şekilde link alınacaktır sitelerin pr değerleri önemli değildir.Sadece güncel olması benim için yeterlidir.İlglenen arkadaşlar siteleri ve ucretleriyle beraber [email protected] mail adresine mail atarlarsa sevinirim.Teşekkür ederim.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
soul****@gmail.com adresinden e-posta attım. Geri dönüş bekleniyor.

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu günceldir arkadaşlar....Lütfen iletişime geçiniz....Gün içersinde yaklaşık 10 siteden alım yapılacaktır.Önceden iletişime gecen arkadaşlar ilk tercih edilecektir.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Daha önceden iletişime geçmiştim. Geri dönüş bekliyorum.

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha önceden iletişime geçmiştim. Geri dönüş bekliyorum.
daha önceden iletişme geçtiniz yalnızı siteniz şuan benim almaya çalıştığım siteye uygun içerikte değil fakat bu sitenin alımları bitince sizden özellikle link alıcam tam sizin sitenizde yayınlanması gereken bir tanıtım yazım var.ilerki günlerde size dönüş yapacağım mailiniz bende kayıtlı

Dün Başka bir webmaster sitesinden alımlar yapıldı inşallah bugun burda da aynı yoğunluğu yakalarsak alım yapacağım.... konu günceldir çok siteye ihtiyacım var lütfen

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
daha önceden iletişme geçtiniz yalnızı siteniz şuan benim almaya çalıştığım siteye uygun içerikte değil fakat bu sitenin alımları bitince sizden özellikle link alıcam tam sizin sitenizde yayınlanması gereken bir tanıtım yazım var.ilerki günlerde size dönüş yapacağım mailiniz bende kayıtlı

Dün Başka bir webmaster sitesinden alımlar yapıldı inşallah bugun burda da aynı yoğunluğu yakalarsak alım yapacağım.... konu günceldir çok siteye ihtiyacım var lütfen

Tamam hocam. Mailde ücreti ne söylediğimi tam hatırlayamıyorum ama güncel fiyatı söyleyeyim. Geçen gün tanıtım yazısı ücretlerini 5 TL'ye düşürdüm. Bilginiz olsun. :)

TaWeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tanıtım yazısı alıncaktır konu gunceldır arkadaslar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.