İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tarsustasarım'DAN ŞİKAYETÇİYİM paramı ödemedi

BoSs35

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu başka forumdan geçmiştir ama 3,5 ay oldu yeter artık

bu konuyu açmıcaktım ama 3,5 ay oldu artık ve ertelenmekten bıktım.. 3,5 ay önce bir paypal alışverişimiz olmuştu tarsusta sorumluluğu üstüne alarak aracı oldu neyse parayı attım karşı tarafa adam buna atarken para kilitlendi neyse 2 buçuk ay açılmasını bekledik tabi bu arada sürekli aradım bugün açarlar yarın açarlar şimdi açılmış ama tarsus'un hesabı sınırlandırılmış açılınca atıcam açılınca atıcam böyle birşey mi var aracı oluyorsun sonra benim derdim değil açılıca atıcam diyosun bu arada allahtan arada 15 tl 35 tl falan yolladı en son 118$ borcu vardı 35tl=20,58$ yolladı 97,47$ borcu kaldı sözde bu 118 paramı bu ayın 20sinde ödicekti 20sinde söyledim hafta bitene kadar ödicem dedi bugün pazartesi ve artık sabrım taştı ogünden sonra internetede grmiyor nedense bir kaç kez ç.dışı mesaj bıraktım geride dönmedi isterse yönetime bu 20sine kadar ödenicek hafta sonuna kadar ödenicek gibi iddialı laflarını pm atabilirm. gerekenin yapılmasını istiyorum. sallaya sallaya 3,5 ay oldu güvenim 0 artık

Ek: Diğer Sitedeki Mod Arkadaşımıza 5ine Kadar ödeyeceğini söylemiş bugün 5i Arkdaşlar Hala ödeme yok ne diyeceğimi bilmiyorum!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.