İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tasarım için Resim siteleri

iletiler

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ocak 2006
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Dağ Evinde
Güzel

Güzel paylaşım olmuş, Teşekkürler,

Arşivleme açısından ilginç tasarımlardan oluşmuş template lere ihtiyacım var.

Bununla ilgili yabancı forum falan var mı ?

Tekrar Teşekkür.
 

ejder

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Kasım 2003
Mesajlar
0
Reaction score
4
Konum
istanbul
gettyone veya imagebank.com 'da güzel resimler var, fakat onları kullanmanız yasal değil. Ne olacak diye düşünmeyin, Türkiye'de sadece o resimler sitelerde kullanılmış mı diye çalışan kişiler var ve noter ile birlikte ekran görüntüsünü alıp dava açıyorlar. Bilginiz olsun.
 

jackal

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ocak 2006
Mesajlar
1,899
Reaction score
1
boyle kişiler olduğun usanmıyorum olsa bıle ekran goruntusuyle dava açılamsı saçma olur, kaldıkı savunmanda basıt olur ılerı teknolojı ile photoshop kullanarak yapılmıştır, sitemdekı materyaller herkese aık bedavadır bu yuzden ıstemıyorlar asılsız dersın bitti,
kaldıkı notere kod resım tescıl ettırmkle olmuyor bu işşer, onuda geçtım her eklenen resım noterden tescıllenıyormu onuda geçtım uluslararsı tescılı varmı ben burda resım yaptım tescılledım bu resım dunyanın her yerındemı tescıllenır tabıkı hayır..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst