Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni duzenlemeye çalıştığım sitem olan www.bestwebdir.com hakkında tasarım eksıklerım oldugunun farkındayım bana lutfen eksıklerımı yanlıslarımı soyleyiniz saygılar görüşleriniz bir altın degerindedır benım için
büyük ihtimal ingilizce dicen öleyse o Arama tuşu filan Search die değişirse daha iyi olur... yok türkçe yapıcam diyosanda ayrı konu tabi. onun haricinde pek tasarımdan anlamam ama göze hoş gelen bi sadelik var zaten... bence güzel olmuş, sadeliği ile ön planda olur hayırlısı olsun...
tesekkur ederım ım ama bı sorun var sankı bende http://bestwebdir.com/submit.php bu lınktekı yazılar turkcemı gorunuyor acaba formail dekı yoksa cokıelerden mı ole goruyorum
edıyorum daha tasarım asamasındayım hatta ıngılızce site olup sitesini ingilizce tanıtacak turk arkadaslara feature linkini ucretsız aktıf edecegım eklemek isteyen varsa ekleyebilir
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5