İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tasarım yaptıracağım.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
merhaba ,

arkadaşlar aşağıdaki adreste görülen tasarımı çok beğendim..

http://www.objedavet.com/

bu tasarımdan esinlenerek ,bir siteye bunun gibi güzel ,:)) buna yakın bir tasarım yapabilecek arkadaşlar ,ltf referans ve fiyat taleplerini buraya yazabilirlermi..

salı günü karar vermeyi düşünüyoruz..

Not:Lütfen özelden mesaj göndermeyin...

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hay galeriye girmez olaydım o ne güzel düğün öyle evlenesim geldi :)

tasarımı flash olarak istiyosun heralde di mi mywedding?

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet güzel fena diğil ben genelde flash tasarım taraftarı diğilim seo ve motorlar açısından. bazı siteler var mesela bilirsin flash ötesi flash yapılmış yani o site flash dışında başka hiç bi şekilde o kadar muhteşem olmaz dersin o sitelere sıcak bakıyorum çünkü onların motorlara bile ihtiyacı olmuyo sonuçta gören unutmuyo ve yer veriyo mutlaka o adrese :) ama onun dışında flashsız da yapılabilecek özellikle dhtml js gibi dillerle süslenebilecek tasarımların da flashla yapılması gereksiz geliyo. sitedeki şablon ve efekt hoş illa flash yaptırmak istiyosan biraz daha flashın nimetlerinden yararlandırarak pekiştirilmiş bi site daha da hoş olur umarım istediğin şekilde yaptırabilirsin.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
evet bende şablon ve efektleri çok beğendim..

bi kere o kadar ağır flash yok..

bir de sayfalar değişirken sadece bir efekt var..yani bu kadar basit ve sadece hoş bir efektle tasarımı bitirmişler..

renkler ve arka plan iyi kullanılmış...

bayıldım ben inanki..ama tabi senin dediğin dhtml uğraşılabilir...

flash bu kadar ileri düzeyde bilmiyorum..

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Basit bir editleme istiyorsanız source kodalarından sanırım halledebilirim ( yani aynı yapı üzerine). Ancak özgün bir şey istiyorsanız daha o kadar geliştiremedim kendimi. Ancak birisinin mail adresini vereyim sanırım o halledebilir bende pek iyi tanımıyorum kendisini sadece halledebileceğini düşünüyorum.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel arkadaşım decomplier leri herkes biliyor sen şimdi mi öğrendin. Ben sadece sordum. Artı daha profesyonel bir şey istiyorsa bir başkasına yönlendireceğimi de belirttim bunda kötü niyet aramak bence biraz art niyetlilik oluyor :(

Kingdom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel arkadaşım decomplier leri herkes biliyor sen şimdi mi öğrendin. Ben sadece sordum. Artı daha profesyonel bir şey istiyorsa bir başkasına yönlendireceğimi de belirttim bunda kötü niyet aramak bence biraz art niyetlilik oluyor :(

Pardon ama ben senin mesajında zaten herhangi bir kötü niyet aramadım ve görmedimde. + olarak decompleir'ı yeni de öğrenmedim, belki arkadaşın işine yarayabilir diye düşündüm bu kadar, sadece bi alternatif olarak yazdım. Bence sen yazdıklarına dikkat et.

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ok o zaman özür diliyorum... Ben yanlış algılamışım.

Kingdom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet çok güzel yapıyorsunuz.. Çalın insanların emeklerini çalın.

Programın linkini benzeri bir free template bulup editleyebilsin diye yazdım arkadaşa ki vardı buna benzer birçok free flash template. Çalıp çalmamak kendi vicdanına kalmıştır insanların.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
flash tasarımlı siteleri biraz prestijli gibi görüyorum. ama benzer flash tasarımlar normal benzer tasarımlardan daha kötü oluyor. yani bence yaptırmak istiyorsanız biraz farklı olmalı..

sitede var mıdır flash tasarımla ciddi anlamda uğraşıp uygun fiyata yapabilecek birileri ama genel olarak (yanılmıyorsam) biraz tuzlu oluyor flash tasarımlar..

K

kilislim

Misafir
buna benzer templateler war elimde, ben yaparım diyen wwarsa ben template veririm

templatemonstarın ücretli templateleri hemde

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
"templatemonstarın ücretli templateleri " bakın burda adamlar bi emek sarfedip tema yapıyorlar ve haklı olarak ücretli satıyolar. siz bunların ücretli, emek sarfedip yaptıkları temaları veririm diyorsunuz. siz bu temaların üretiminde emeği geçen biri olsaydınız hoşunuza gider miydi emeğinizin böyle elden ele dolaşması.

yanlış anlama bunu yapan sadece sen değilsin. bir sürü kişi böyle dağıtıyor sanki kendi mallarıymış gibi

artık laçkalaşmış, gerçek anlamından soğutulmuş bir laf var. "emeğe saygı".
ama gerçek anlamını, gerçek derinliğiyle emeğe saygıyı biraz araştırın sonra başkalarının emeklerini dağıtmak iyi bi şey mi bir daha yazın..

K

kilislim

Misafir
"templatemonstarın ücretli templateleri " bakın burda adamlar bi emek sarfedip tema yapıyorlar ve haklı olarak ücretli satıyolar. siz bunların ücretli, emek sarfedip yaptıkları temaları veririm diyorsunuz. siz bu temaların üretiminde emeği geçen biri olsaydınız hoşunuza gider miydi emeğinizin böyle elden ele dolaşması.

yanlış anlama bunu yapan sadece sen değilsin. bir sürü kişi böyle dağıtıyor sanki kendi mallarıymış gibi

artık laçkalaşmış, gerçek anlamından soğutulmuş bir laf var. "emeğe saygı".
ama gerçek anlamını, gerçek derinliğiyle emeğe saygıyı biraz araştırın sonra başkalarının emeklerini dağıtmak iyi bi şey mi bir daha yazın..

dostum ben ne dedim okumamıssın, ben templateyi weririm yapan warsa yapsın dedim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.