İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tasarımla ilgili önerilerinize ihtiyacım var

sifiristiyorum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.sifiristiyorum.com'u bir kaç ay önce hizmete açtık. İlk başta hitlerimiz çok iyi gidiyordu sonra birden sert bir düşüş yaşadık, google ilgili bir kaç problem oldu ve arama verileri olarak çok geriye gittik şimdi toparlamaya çalışıyoruz. bu arada insanlardan sitemizle ilgili düşüncelerini, eleştirilerini ve isteklerini öğrenmeye çalışıyoruz.

Öncelikle bize en çok söylenen şey fiyat araması kısmının kullanışsız olduğu ve aralıklı fiyat aramaya dönmemiz gerektiği. ciddi mana da fiyat konusunda değişime gitmeli miyiz?

ikinci olarak arama seçeneklerini yakıt ve vites tipinden bağımsız yapmamız gerektiğini söyleyenler oldu yani arama yapacak kişi bunları işaretlemeden tüm otomobil çeşitlerini arayabilmeli fikri var bu konuda değişime gidelim mi yoksa mevcut sistem iyi midir?

sizin fikirleriniz bizim çok önemli, bu yazdıklarım dışında eksik bir şey görürseniz yada öneriniz varsa lütfen yazınız.

emircan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bence temada domain de harika :D tek gerekli şey tanıtım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.