İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tavsiyelerinize Ihtiyacim Var

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar ,

Hostcininden yeni bir domain regledim. Ilk basta domaini sadece satis icin almistim fakat simdi dusundumde belkide site kurabilirim ama Turkiye'deki inet piyasasini biliyorsunuz fazla is yapmiyor o yuzden sizlerin tavsiyesine ihtiyacim var Ingilizce bir domain satis sitesi yapayim mi?

Bu arada domain adi : realdomain.net domain hakkindaki dusuncelerinizide yazarsaniz sevinirim.

Q

QuicK

Misafir
Domain güzel.
Domain satis sitesi derken 0 domainmi satacaksın yoksa ikinci el (güldüm aklıma darxis'in bir yazısı geldi) domain satışımı ? Yani Iki kisi arasındaki satıstanmı komisyon alacaksın yoksa ICANN ile musteri arasındanmı ? Bu arada eger buyuk dusunuyorsan .net tavsiye etmem.

M

M@l@tyasporlu

Misafir
.comunu al vbullettin kur adsense reklamı koy iyice bi tanıt. git araba seç :D

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.net i tavsiye etmem derken ? .com zaten 6 yillik kayit edilmis (realdomain.com) almam imkansiz gibi.

Domaini alirken en cok dikkat ettigim nokta uzantidir.
.Net uzantinin anlami = network , ayrica inet firmalari vs. icin (hosting,domain diger inet is alanlari)
Bu domaini almamdaki amacta domain satis sitelerine bu uzanti ile satabilecegimdi. Ama su anda dusundumde guzel bir ortamda domain satisi (iyi bir resellerlik buldum) hem direk kayit hemde wm lerin domainlerinin satisi.

Ama tabiki sizlerin tavsiyeleri ile is yapacagim yani ya site acacagim yada direk satisa verecegim domaini. Bu arada cevabin icin tesekkur ederim.

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
M@l@tyasporlu' Alıntı:
.comunu al vbullettin kur adsense reklamı koy iyice bi tanıt. git araba seç :D

guzel bir fikir :D ama .com Record expires on 07-Aug-2005. Record created on 08-Aug-1996 96 dan 2005 e kadar yapilmis bir kayit domain sahibinin o domaini birakacagini sanmam :) onceki mesajimda 6 yil demisim ama daha uzunmus kayit suresi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.