Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burada olan herkesin türkiye'den oldugunu düşünüyorum'ki istanbul, ankara, izmir, antalya deseniz amenna anlarım da türkiye neye dayalı olarak açılan bir başlık onu anlayamadım?
Burada olan herkesin türkiye'den oldugunu düşünüyorum'ki istanbul, ankara, izmir, antalya deseniz amenna anlarım da türkiye neye dayalı olarak açılan bir başlık onu anlayamadım?
Vatandaş, son günlerde ki tc meselesine(resmikurumlarda ki tabela krizi) atıfta bulunmuş. Bu çağda ırkçı siyasetten halen meded umanlara şaşmamak, akılla bağdaşmaz!
"İşte kavmiyetçilik insanı böyle basit ve rezil eder.Ve kavmiyetçilik aklıselimi öldürür,geride omuzlar üstünde kurukafa kalır'." C-Akad
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.