İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tebrikler-Yawhoo.Net

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aşagıda yer alan domain sahiplerini tebrik ediyorum.

kendileri ödüllerini Academy English Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık bürosuna gelerek, ödüllerini temin edebilirler.

p.s: site(yawhoo.net) su an teknik nedenlerden oturu kapalı oldugundan ve uzun bi süre bu konuyu iyinet forumunda tartısıldıgından oncelikle buradan duyurmak istedim.

1. Kahkaha.com juri puanı: 88.45

kendisine ücretsiz danışmanlıkla, ingilterede aile yanı konaklama ve eğitim imkanı+2 yıllık cok giriş ve çıkışlı ingiltere vizesi sağlanacaktır.

2. Bedava100.Com juri puanı 73.34

% 50 indirim imkanı sağlanacaktır.

3. Fun.gen.tr juri puanı 72.45.

% 25 indirim imkanı sağlanacaktır

diğer sitelerin puanları ve kazananların yapması gerekenler bu hafta içinde http://www.yawhoo.net sitesinden duyurulacaktır.
Basvuruların belirtilen tarihlerde yapılması esas olunup kazananların yapmaları gerekenleri sitemizden ögrenmeleri rica olunur.

ayrıca dıger toplist üyelerimizde kendi sitelerinin puan durumlarını resmi olarak ilan edildiği gün görebileceklerdir.

En önemli unsur ise, kazananların vize alamama durumu soz konusu olursa, odul sırası yedek talihlilerede gecebilecektir.

Saygılarımla

Emrah

juri olarak katkıları için:

HITMP3TR, SEVDIK, YARISMALARNET, HDOGAN, GUAJIRA, OZKURWEB,

ve aynı zamanda

yardımları için

iyinetadmin ve ovetto ya da tesekkur ederim..

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
evet o kadar sahtekar vs. diyenler cevaplarını almışlardır umarım.

A

|AtyMir|

Misafir
hayırlısı olsun sonuçta yüzünün akıyla çıkıyorsun bu işten en önemlisi bu ve en güzel cevabı vermiş oldun ;)

2. olmuşuz bu arada gerçekten puan veren herkeze teşekkürler kahkaha.com normal sonuç ben e-muzzik.net ve fun.gen.tr bekliyordum 1-2 site daha vardı ilk 3 e girmek güzel bir duygu hele puanlamaları bu işle ilgilenen webmasterlar yapmışken :)

G

guajira

Misafir
Elhamdülillah diyelim en sonunda. O kadar laf edenler nerede şimdi acaba? Hayırlı olsun kardeş.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim. İlk 3 de olmak gerçekten çok güzel :) Puan veren arkadaşlara da teşekkür ederim. Bencede kahkaha.com un birinci olması çok normal :)

Burda sabah akşam o kadar laf çıkaranlara iyi bir cevap olmuştur diye düşünüyorum.

Tebrikler...

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler

ilgili site db mizde kayıtlı idi. asagıdaki giften. inceleyebilirsiniz... (kahkaha.com)

herkese tesekkur ederim.

sunu da belirtelim, bizim için daha doğrusu academy english.com için 1. nin 2.nin yada 3.nün kim olduğu önemli değil.
Biz sözümüzü gerçekleştirmenin peşindeyiz.

forumda bi ara siz sahtekarsınız,amatorsunuz, bu site ile bu çalışma ile odülleri veremezsiniz, ingiltereye hangi sıfatla birilerini gondereceksiniz, siz kimsiniz?
oraya gitmek kolay mı? vb. diye bu çok ithamla karsılasmıstık.
ingiltere tabiiki kolay degil bu dereceye girenlerde bunun bilincinde zaten, etkin danışmanlık hizmeti ile insallah hepsi vizesini alacak ve onlarda sağlanan bu imaknı en iyi şekilde değerlendiricek.

egerki dereceye girenler herhangi bi nedenden oturu haklarını red ederlerse, baska bi problem yasanırsa, hak yedek talihlilere geçer ve biz vaat edilen ve öyle sanıyorum ki yararlı ve büyük bi ödülü yedek talihlilere bırakırız.

sonuçta maksadımız buydu, 4te 4 olmasa bile 4te 1 lik bir başarı elde ettik, daha iyi olabilirdi, daha iyisini hedeflemiştik, ancak bizim imkanlarımız bu idi..
ben her zaman iyi bir projeyi savundum, cunku iyi bi webmaster degilim programlamanın p sinden anlamam, ben sozugecen kurumda halen freelance olarak calısmaktayım, yeminli tercümanlık yapıyorum ve yakında isletme bolumunden de mezun oluyorum(merak edenlere, cok soruluyor cunku) hep karsı cıkanların yanısıra bana destek olan arkadaşlar sayesinde amacımıza geçde olsa vardık.

bir sürü talihsizlik yaşadık, ddos atakları yapıldı, forumda karalamalar yapıldı, boyle bir organizasyonu sırtladıgım ve sponsora mahcup duruma defalarc dustugum icin, cok buyuk bir yıkım yaşadım, oyle sanıyorum ki yaklasık 7 ay suren bir maratondu...

hala demogoji yapmaya, çalışmayalım...

bazılarınız yarışmanın 2.si olacak mı diyor? bende gerçekleştirmeyi çok isterim ancak 1 tanesini zor bitirdik.

Ve aslında bu karalamalar yuzunden academy boyle bi seye sponsor oldugundan dolayı cok pisman oldu.. 2.sine olur mu bilmiyorum.

zaten su an yawhoo kapalı gene bilindik nedenler zikretmeyelim şimdi buradan..

ancak ben buna ragmen, bi sekilde kazananlara ulasabildigim icin mutluyum...

tesekkur ederim

p.s: bu hafta gene bir tesrlik olmassa siteyi acıp, resmi olarak de kazananları siteye girecegim. Sonra ise kendileri belirtilen tarihlerde basvurularını yapacaklar. Sanırım odulun gecerliligi 6 ay... Site acılınca neyin ne oldugu da ayrıntılarıyla anlatıcak zaten.

saygılarımla

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birinci yaptıgınız siteyi birisi oylesine kaydetmiş olmalı.. öyleki kahkaha.com yawhoo.netin logosunu yayınladıgını görmedim. cunku kahkaha.com a gunde en az 2 3 kere giren biriyim.. birisi mynet.com u ekleseydi birinci mynet.com secilirdi.. bence kahkaha.com yerine baska bir site seçilmeli.. cünkü kahkaha.com bi firma ve boyle bir yarısmaya katılacagını zannetmiyorum.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mexut, db de alınan kayıt esastır. kendileri odulu kabul etmezse sıra otomatik olarak, bi alt seviyeye gecer. aynı zamanda sirketlerin katılup katılmayacagı konusunda bi kısıtlamamız yoktu. ki bu odulu 40 yasında biri de kazanmıs olsa, odulun devir edilebilme ozelligi var.. yani sen kazansan bile bu odul bi yakınına devredilebilir.
sonucta yawhooda sirket olupda kayıt olunan pek cok site vardı.

tesekkur ederim

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
drstranger' Alıntı:
mexut, db de alınan kayıt esastır. kendileri odulu kabul etmezse sıra otomatik olarak, bi alt seviyeye gecer. aynı zamanda sirketlerin katılup katılmayacagı konusunda bi kısıtlamamız yoktu. ki bu odulu 40 yasında biri de kazanmıs olsa, odulun devir edilebilme ozelligi var.. yani sen kazansan bile bu odul bi yakınına devredilebilir.
sonucta yawhooda sirket olupda kayıt olunan pek cok site vardı.

tesekkur ederim

sen sanırım dedigimi anlamadım dbne kayıtlı olup olmaması değil konu, asıl onemli olan bu liste kabul edilmesi icin "yawhoo.net bannerini" sitesinde göstermesi gerektigidir. kahkaha.com sitesinde "yawhoo.net bannerini" göstermemişse listeye kabul edilemez.. bu sitenin uye olurke kurallarında yazılı olan bişi.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bi hata varsa telafi edilir, sonuçta benim kimseyle bir baglantım yok. Su an kimsede yawhoo bannerida yok zaten. Artı, ben seadece Aracılık yapıyorum.
1. 2. 3. sitelerin sahipleriyle yakınlıgım yok. juri oylamasında cıkan sonucları acıkladım.

elestirin icin tesekkur ederim
emrah

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
drstranger' Alıntı:
Bi hata varsa telafi edilir, sonuçta benim kimseyle bir baglantım yok. Aracılık yapıyorum.
1. 2. 3. sitelerin sahipleriyle yakınlıgım yok. juri oylamasında cıkan sonucları acıkladım.

elestirin icin tesekkur ederim
emrah

rica ederim. ben ödül almak v.s icin bunları yazmıyorum ilk 3 girende bi yanlıslık oldugu icin söylüyorum. kahkaha.com sitede üye olarak gözüksede sitesinde "yawhoo.net" bannerini yayınlamadıgı icin "yawhoo.net" üyesi değildir.

E

erotikbul

Misafir
bitmiş gitmiş :)

bence irdelemeyin fazla. ayrıca banner kodunu görmese kayıt olduğu sırada eklemezdi yawhoo admini.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotikbul' Alıntı:
bitmiş gitmiş :)

bence irdelemeyin fazla. ayrıca banner kodunu görmese kayıt olduğu sırada eklemezdi yawhoo admini.

alla alla kahkaha.com o banneri eklemez bence öylesine onaylanan bi site bende myneti ekleseydim mynette ekledi derdiniz :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.