Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Tecavüz Tahrik Eden Kızın Suçumudur?

Psilocybn

0
Onaylı Üye
Katılım
28 Ağustos 2012
Mesajlar
170
Açılan Konu
82
Tepki puanı
3
Konum
İstanbul
Tecavüz, şartlar göz önüne alınmaksızın her zaman korkunç bir ihlaldir. Her birey kendi deneyimlerini yaşar. Bunun hata veya suçla bir ilgisi yoktur. Aksine sorumlulukla alakalı bir durumdur. Kışkırtıcı bir şekilde giyinen kız ne tür bir enerji yayıyor? Bilinçli ya da bilinçsiz ne tür mesajlar veriyor? Bu soruların yanıtları kızın içinde bulunacağı şartları oluşturur. Özet olarak kim nasıl giyinirse giyinsin tecavüz kızın veya kadının suçu deildir.

Kaynak; http://bilgehanarslan.net/tecavuz-tahrik-eden-kizin-sucumudur.html
 

sade

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
18
Açılan Konu
0
Tepki puanı
0
Böyle bir soru bile mantıksız! Ortada bilinçli bir tahrik etme ya da kuruk sallama varsa adı zaten tecavüz olmaz akıllım ;)
 

Psilocybn

0
Onaylı Üye
Katılım
28 Ağustos 2012
Mesajlar
170
Açılan Konu
82
Tepki puanı
3
Konum
İstanbul
Böyle bir soru bile mantıksız! Ortada bilinçli bir tahrik etme ya da kuruk sallama varsa adı zaten tecavüz olmaz akıllım ;)

soran kişiye söyleyebilirsin bunu ben sadece soru başlığı kullanarak yanıt verdim, bazı kaynaklara dayanarak
 

Xedal

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
20 Mart 2010
Mesajlar
554
Açılan Konu
95
Tepki puanı
5
bazı kızlar vardır, bu tip giysileri sırf kendine yakıştırdığı için giyerler; tahrik gibi bir amaçları yoktur ki; bu tip kızlar aileden böyle görmüşlerdir. Annesi veya ablası da bu şekilde giyiniyordur..

Diğer kızlar ise, sırf erkekleri baştan çıkarmak için giyinirler..

Bunlara bakan erkeklere gelince:

Bazı erkekler, mu tip kıyafetleri giyen kızları, hep kaşar olarak gördükleri için hemen asılırlar. Sanki kız, milleti tahrik etmek için giyinmiştir düşüncesi ile tacize kadar kızı bırakmaz.

Bazı erkekler ise, yetiştiği çevreden dolayı, bu tip giyinen kızları cinsel anlamda algılamaz, görünüş güzelliği olarak algılar ve o kıza bakarken aklından cinsellik geçmez.

kısacası; o tip giyinen kızın ne amaçla giyindiğini bilemeyiz..


Erkekler ise, doğuştan sapıktır..

keşke bunu bloguma yazsaydım.. neyse..
 
Üst