İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tecavüz Tahrik Eden Kızın Suçumudur?

Psilocybn

0
Onaylı Üye
Katılım
28 Ağustos 2012
Mesajlar
168
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Tecavüz, şartlar göz önüne alınmaksızın her zaman korkunç bir ihlaldir. Her birey kendi deneyimlerini yaşar. Bunun hata veya suçla bir ilgisi yoktur. Aksine sorumlulukla alakalı bir durumdur. Kışkırtıcı bir şekilde giyinen kız ne tür bir enerji yayıyor? Bilinçli ya da bilinçsiz ne tür mesajlar veriyor? Bu soruların yanıtları kızın içinde bulunacağı şartları oluşturur. Özet olarak kim nasıl giyinirse giyinsin tecavüz kızın veya kadının suçu deildir.

Kaynak; http://bilgehanarslan.net/tecavuz-tahrik-eden-kizin-sucumudur.html
 

sade

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
18
Reaction score
0
Böyle bir soru bile mantıksız! Ortada bilinçli bir tahrik etme ya da kuruk sallama varsa adı zaten tecavüz olmaz akıllım ;)
 

Xedal

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Mart 2010
Mesajlar
554
Reaction score
5
bazı kızlar vardır, bu tip giysileri sırf kendine yakıştırdığı için giyerler; tahrik gibi bir amaçları yoktur ki; bu tip kızlar aileden böyle görmüşlerdir. Annesi veya ablası da bu şekilde giyiniyordur..

Diğer kızlar ise, sırf erkekleri baştan çıkarmak için giyinirler..

Bunlara bakan erkeklere gelince:

Bazı erkekler, mu tip kıyafetleri giyen kızları, hep kaşar olarak gördükleri için hemen asılırlar. Sanki kız, milleti tahrik etmek için giyinmiştir düşüncesi ile tacize kadar kızı bırakmaz.

Bazı erkekler ise, yetiştiği çevreden dolayı, bu tip giyinen kızları cinsel anlamda algılamaz, görünüş güzelliği olarak algılar ve o kıza bakarken aklından cinsellik geçmez.

kısacası; o tip giyinen kızın ne amaçla giyindiğini bilemeyiz..


Erkekler ise, doğuştan sapıktır..

keşke bunu bloguma yazsaydım.. neyse..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst