İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tecrübeli Blogger Sponsor Arıyor...

jaxon

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Haziran 2011
Mesajlar
2
Reaction score
0
Sponsor aranan site : Özel'den verilecektir.
Sponsorluk süresi : Olabildiğince uzun
Host ise özellikleri : Blogger üzerinde bir blog
Açıklamalar : Host sponsoru aranıyor. Tecrübeli bir blogger'ım. Kendim yazı yazmaktayım. Blogumun, içeriğini, yazılarımı okumanız hakkımda fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda hürriyetin bumerang servisinden Platin üyelik verilmiştir bunu da referans olarak gösterebilirim.

Neden sponsor arıyorum?

Blogger sayfaları çabuk indexlese de seo konusunda çok yetersiz. Temalar işi baltalıyor(w3c sorunu) ve seo çalışmalarından sonuç almak zorlaşıyor. Ve çok kısıtlı bir sistem.
Bu yüzden wordpress sistemi üzerinde yazılarıma devam etmek istiyorum.

Sponsorluk karşısında ne verilecek?

Maddi kazanç gibi bir amacım yok. Sadece site popülerliği için yazmak yetiyor. Yani okunsun yazılar, yorum alsın, okuyucu kitlesi oluşsun amacım. Sponsor'a da istediği her türlü desteği verme niyetindeyim site geliştikten sonra. Reklam koyulursa gelirini paylaşmak dahil. site tasarımını bozmayacak banner'lar linkler alabilirim sponsordan.

Sitenin ne tür içeriği olacak, nasıl bir tasarımı ve yol haritası olacak konularını özelden konuşursak sevinirim.

Herkese şimdiden teşekkür ederim.
 

qassed

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mart 2010
Mesajlar
102
Reaction score
0
blog için hosting arıyorsunuz sanırım. burda ortak olacak bir durum yok siz en iyisi sponsor hosting arıyorum diyerek bir ilan verin hosting bölümünde reklam geliriniz kendinize kalır merak etmeyin..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst