İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tedaş'ı protesto ediyorum.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Ankarada kızılayda yüksel caddesinde oturuyorum. Saat 5 de AnkaMall'a sinema izlemeye gittim. Şu anda eve döndüm ama ortalıkta elektrik yok. Acaba ne zaman kesilmiş olabilir şeklinde düşündüm ve doğal gaz saatine baktim. 180 metreküp gaz vardı. Evden çıkarken kombiyi açık bıraktığım için saate bakmıştım 181 metre küptü.

5 de AnkaMalldaydım 7:30 da sinemaya girdim 10 dk önce çıktım eve geldim. Tahminimce yaklaşık 4 saattir elektrikler yok. Laptop'umun bataryası %44 ü gösteriyor. 20 dk sonra internete veda edebilirim. Dışarıda kar yağıyor ve HAVA ÇOK SOĞUK hadi internet önemli değilde;

e be bre gevurlar bu elektrik olmadan KOMBİDE ÇALIŞMIYOR. Ve havanın (-) eksi olduğu şu günde yapılacak bir hareket mi bu???

Başkent burası ve ÇANKAYA'nın göbeğinde bu olur mu?

C

ciyomiyo

Misafir
Burası Türkiye caesar avrupada habersiz kesilmelerde tazminat bile veriyolar ama ben ginede seviyorum vatanımı

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biraz üşü iyi gelir.Isındığın anları hatırla ısınırsın :p

C

ciyomiyo

Misafir
yani sen 5 saat üşümüşsün biz daha öğrenci kömürü alıcaz yarın kısmetse sabahtan beri bi yerlerimiz dondu ya su an pc basında 2 eşofman 2 kazakla duruyom

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ne yani sen kömür almadın diğe hep beraber çankaya olarak donalımmı... ilginç bir yaklaşım:)

emirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Taa ben üşüdüm yav burdan:D
Gidimde üstüme bişeyler giyeyim...

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Caesar bujuva takımından anlamaz o kömür falan ;9

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
sizin elektirik idaresinin tel yokmu .ara sor ne zaman gelir diye..

evet hep beraber mywedding'i tebrik ediyoruz acaba neden biz düşünemedik??? sen ce çankaya gibi bir yerde bu saatte elektrikleri kesebilen idare şu saatte gelen telefonlara bakacağını sanıyorsan çok safsın... o adaba 1000 kişinin küfür etmesi ne demek olduğunu iyi bildikleri için açmazlar..

ama yine de tebrikler mywedding:) seviyoruz seni

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
laptopun pili sağlammış ama ha hala kapanmadı :p

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
%17 27 dk diyor. ruhsuz herif! kapansında mutlu ol ehehehehe bir botta elektrik için yapacam dolansın mahalleleri elektrik araklasın:)

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
iyi açıyorlar helal olsun bizimkilerde açar ama sen sormadan "yarım saat" diyip kapatırlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.