İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tek internetten para kazanan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam arkadaslar,

Bur da tek internetten para kazanan varmi? Yani baska bir isle ugrasmayan gecimini sadece internetten saglayan?

Eger interneti isini bir ek is olarak yapiyorsaniz esas isiniz ne (ogrence, memur, muhasebeci vs)?

Sadece merak ediyorum :D

Z

zeynelkoc

Misafir
Öğrenciyim ( :
bikaç yıl oonce bi miktar para kazanmıştım kısmetse kazanacaz ( :

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ogrenciyim :) netten para kazanmaya baslayi 1 ay oldu olmadi. bu da forum.iyinet sayesinde oldu.sansa girip gordum

T

tikkyboy

Misafir
benim 2 işim var sayılır. netten asıl voleyi 4-5 sene önce vurmuştum sonra okulu bitirme, askerlik filan derken koptum biraz. bu aralar tekrar başlayacağım ama üşengeçlik var biraz :) bu para kazanma işi ile uğraşanların çoğu öğrenci ark.lar. en azından benim çevremdekiler öyle. ya da bir işli olupta geceleri ya da işyerinden uğraşanlarda oluyor ama büyük kesim öğrenciler...

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Internetten hiç para kazanmadım çünkü denemedim, çünkü web sitem yok. :) Ben yaşamıyorum :p

H

hitmp3tr_com

Misafir
ben öğrenciyim hitmp3trden para kazanıyorum şu anda.

tabi bide updated var öderse iyi kazanç olacak benim için :)

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla bizde sitede var hitimizde iyi "masallah" Ama bir gelir goremedik daha bir kac sponsor vardi biri nedensiz sildi uyeligi digeri paket oldu napcaz bilmiyorum :p

H

hitmp3tr_com

Misafir
wallaha ben aylık 50-60 milyon hitmp3trden alıyorum yakında dahada artar diye düşünüyorum

M

MrManson

Misafir
dialere karsı olabilirsiniz ama sadece son 1 yılda 20 milyar civarı kazandım dialerden
4,5 sene yaptım bu işi.. Islerim nedeni ile bırakmak zorunda kaldım zaten 1 ay sonra Globalstar hatları bloke edildi..

Z

zeynelkoc

Misafir
peki MrManson sen para kazandın mağdur ettiğin insanlar ne olacak ??

o kadar kişinin vebaline nasıl gireceksin?

hiç düşündün mü bu dialeri sen yesen ve 1 milyar fatura gelse kendini nasıl hissederdin ?? bu dialeri yediğin siteye neler derdin ??

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynisi onun basina gelse hic hosuna gitmez heralde. en basiti bi laf vardır haydan gelen huya gider die. o para sana nasi gelirse oyle gider. kul hakki denen olay da war tabi? durust bir sekilde para kazanman daha iyi.

not : zeynel sen yeni mod. mu oldun yoksa daha yenimi dikkatimi cekio. bi de heralde yeni mod. oldugun icin nickin kipkirmizi ;) hayirli olsun

Z

zeynelkoc

Misafir
bende aynısını diyorum. mutlaka o para senden çıkacaktır
şimdi bu kadar kazandım diyorsun ama kimbilir ileride başına neler gelecek.

not : sağol yeni mod oldum bütün modlar sarardı artık ( :

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
para kazanmaya kalsa iş, neler var,
azıcık absürt piyasasına girin köşe olursunuz
ama işte insanın içinde frenleyen bişeyler oluyor bunları.

M

malatyasporlu

Misafir
öğrenciyim inşallah bu ay içinde 50$ kazanmış olacam...
e-golddada 18 cent kazandım :(

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
absürt işi dediğiniz kadar kolay para kazandırmıyor.İğrençliğin yanında sponsor piyasası ve komisyon oranları az...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tabbiiki Türklere özel uygulamaları var.Yoksa gevura sponsor çok

P

Parae

Misafir
absürt işinden çok kazananlar var ama İlk başlarda Gider yaparsanız kazanıyorsunuz ...

Yabancılar dialer kullanmıyorlar (harbi para kazananlar kullanmıyor ) ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.