Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle birşey mümkünmü ? www.xxxxxxxxxxxx.com/a.html sayfama ait istatistiklerimi alabiliyorum ama bu sayfamda 2 reklam alanı varsa üstte ve altta bunları ayrı ayrı nasıl alabilirim bilen varmı ?
yeni bir kanal oluşturup o kodları koyarsınız sorun olmaz aynı sayfada da olsa istediğiniz kadar kanal açabilirsiniz
kanal açmak bir bakıma reklam tıklama performansınıda ölçmeye yarıyor.
yeni bir kanal oluşturup o kodları koyarsınız sorun olmaz aynı sayfada da olsa istediğiniz kadar kanal açabilirsiniz
kanal açmak bir bakıma reklam tıklama performansınıda ölçmeye yarıyor.
ama aynı sayfada 2 kanal açmak için ne yapmak lazım ? benim a.html sayfamda bir solda birde sağda reklam var diyelim sağdaki ne kadar soldaki ne kadar tıklanmış görmek için ne yapmak lazım ?
sağdaki için sağ adında bir kanal oluşduracak oraya bu kanalın kodlarını koyacaksınız.Sonra sol isimde bir kanal oluşdurup, oradan kodları alarak sol tarafa koyacaksınız.Bölece ikit arafında performansını kontrol edebilirsiniz..
ama aynı sayfada 2 kanal açmak için ne yapmak lazım ? benim a.html sayfamda bir solda birde sağda reklam var diyelim sağdaki ne kadar soldaki ne kadar tıklanmış görmek için ne yapmak lazım ?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5