İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tek Ürün Fırsat Sitesi(Scripti) Alınacaktır...

shaqo999

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2011
Mesajlar
6
Reaction score
0
Arkadaşlar Merhaba,

Uzun zamandır, elimizde bulunan ithalatını yaptığımız ve bayiliğini yaptığımız ürünleri satabileceğim bir "Tek Ürün Sitesi" araştırması yapmaktayım. Piyasadaki normal e-ticaret sistemlerinin tamamına baktım. (projesoft,hemenal,ideasoft,neticaret,kobimaster,dynex vs vs vs) aklınıza ne gelirse... Bu firmalar hem her yıl yıllık ücret istiyorlar hemde sistemlerini tek ürüne çevirmek için ekstradan çok fazla tasarım ücreti istiyorlar. Ayrıca sistemlerini tek ürüne çeviren ShopPHP vb gibi sitelerle de görüştüm çok basit(bence) özellikler için ekstra ücret talep ediyorlar (örn: Günün saati, günün takısı vb kategorilendirme olayı gibi.)

İstediğim Sitenin Aslında Birebir Aynısı Şu Sitedir : http://www.1saleaday.com
İlk etapta sadece 1 ürün ve 1 de yan ürün satmayı planlıyorum ama ileride linkini verdiğim site gibi Günün Ürünü, Günün Saati, Günün Takısı vb.. olacak şekilde kategori olayı olacak. Ayrıca ileride çoklu ürün satılabilmeye müsait olacak şekilde "Devam Eden Diğer Fırsatlar" da olmalı örn: http://www.bitenekadar.com

Ayrıca 1saleaday.com da cart (sepet) kısmına bakarsanız sepetteyken diğer ürünleride görüp ekleyebilme olacak.
Ayrıca ekstradan istediklerim:
1)Facebok connect ile müşteri ilk bağlandığında puan kazanacak. örn: www.orderborder.com gibi facebook sayfasınıda beğenmesi gerekecek.
2)Sipariş takip sistemi, kargo takip sistemi, müşteri takip sistemi, mail paneli, puan kazanımı, puanı harcama, indirim kuponu tanımlama vb gibi e-ticaret sistemlerinde bulunan klasik özellikler)

Benim için tavsiyelerinizi ve tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar, ben yazılımcı değilim, e-ticareti çok seven bir esnafım sadece, hangi dilde yazılması daha iyi olur onu bilmem o yüzden, ama modülleri ve özellikleri çok önemli benim için, (Şu anda projesoft'tan bir e-ticaret sitemiz var kullandığımız, normal satış sitesi)

Saygılarımla
 

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Katılım
18 Temmuz 2010
Mesajlar
1,505
Reaction score
39
Konum
Gaziantep
Merhabalar istediğiniz yazılımı size sıfırdan kodlayabiliriz sadece sizin adınıza olur. Dilerseniz sözleşme imzalayabiliriz karşılıklı sizinde kafanız rahat olur kime ne yaptırdığınızı bilmiş olursunuz detaylı bilgi için;

Erfey Bilişim Ve İnternet Hizmetleri
mail : [email protected]
tel : 0342 232 57 58
gsm : 0542 688 18 27
 

shaqo999

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2011
Mesajlar
6
Reaction score
0
Mail bırakan arkadaşlara maillerinden ulaşılacaktır.... Teşekkürler
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst