Merhaba arkadaşlar , Zevkli.in ismini Satılıga cıkarmış bulunmaktayım .
Herşeyin bir degeri oldugundan dolayı , Sizden tekliflere açık oldugumu dile getireyim .
Diger uzantılar olarak en iyileri alınmış bulunmakta ; Görüntü
Bir diger uzantısını ismini bilmedigim bir arkadaş baya büyük bir meblaya satmakta . Hayırlısı diyelim .
Domain Bilgileri ;
- Domain ; Zevkli.in
- Başlangıç ; 22.05.2010
- Bitiş ; 22.05.2011
- K.Firma ; İstanbulTescil [ Firma içi ücretsizdir ]
- Alexa ; 25 Milyon
- Pagerank ; 0 [ yok ]
Not 1 : Hindistan uzantısı olan "in" fazla cazip görmemesi gibi bir durum var diyebilir siniz, Açıkcası Seo ' ya bakar .
Not 2 : Üsttede belirttigim gibi tekliflere açıgım , Belirli bir fiyat belirlemedim ,Yarına bir ödemem mevcut oldugu için elimde ki domainleri çıkarmaya calısıyorum bu durumu göz önünde bulundurarak lütfen saçma tekliflerde bulunmayınız . Açıksözlülükte bulunuyorum .
Not 3 : İlan Multi Topictir .
Alana Hayırlı olsun Şimdiden ...
iletişim bilgisi isteyenler için pm rica edeyim .
Saygılar Sunarım .
Herşeyin bir degeri oldugundan dolayı , Sizden tekliflere açık oldugumu dile getireyim .
Diger uzantılar olarak en iyileri alınmış bulunmakta ; Görüntü

Bir diger uzantısını ismini bilmedigim bir arkadaş baya büyük bir meblaya satmakta . Hayırlısı diyelim .
Domain Bilgileri ;
- Domain ; Zevkli.in
- Başlangıç ; 22.05.2010
- Bitiş ; 22.05.2011
- K.Firma ; İstanbulTescil [ Firma içi ücretsizdir ]
- Alexa ; 25 Milyon
- Pagerank ; 0 [ yok ]
Not 1 : Hindistan uzantısı olan "in" fazla cazip görmemesi gibi bir durum var diyebilir siniz, Açıkcası Seo ' ya bakar .
Not 2 : Üsttede belirttigim gibi tekliflere açıgım , Belirli bir fiyat belirlemedim ,Yarına bir ödemem mevcut oldugu için elimde ki domainleri çıkarmaya calısıyorum bu durumu göz önünde bulundurarak lütfen saçma tekliflerde bulunmayınız . Açıksözlülükte bulunuyorum .
Not 3 : İlan Multi Topictir .
Alana Hayırlı olsun Şimdiden ...
iletişim bilgisi isteyenler için pm rica edeyim .
Saygılar Sunarım .