İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Teknoas ve problemler

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Teknoas Ve Problemler

Arkadaşlar öncelikle bazı cümleleri yanlış yazarsam kusura bakmayın. Sinirden elim ayagım titriyor, parmak uclarıma acıyor.

Teknoas ile 2005 den beri calışıyorum. semih ile çalışırken sorun yoktu. Takii elamanları ile çalışmaya başlayıncaya kadar.

Yeni sunucu siparişi verdim. sipariş verdigim makineyi önce ticket actım varmı diye var dendi. Sonra sipariş verdikten sonra yok dendi. Ticket acıyorum cevap yok. Mecbur arıyorum. Başka sunucu olsun dediler tamam dedim. Sonra sanırım semih yine devreye girdi ve sipariş verdigim sunucu gecikmelide olsa ulaştı.

Gelelim asıl meseleye. sunucu aktaramına. Meşhur sunucu aktarımına sanki google taşıyoruz. cache dosyaları var bu yüzden veri 200 gb olmuş. Bana söylediler bende cache sistemini sildim. 40 gb veri kaldı. Yani aktracakları dosya boyutu 40 gb. 40 gb aktramaladılar 2 günde. Abartmıyorum 200 e yakın konturum gitti onları aramaktan. 2 gündür hala sitem kapalı. Artık google ne yapar siteyi bilmiyorum... Gelen hit gitti. Kazancım düştü. Bu olumsuzluklar olurkan hala sitem açık değil. Diğer dc de süresi doldugundan dolayı makineyi kapattı.

teknoas çalışanları ya iyi seçsin yada başında semih alev olsun. Yoksa böyle insanları magdur ediyorlar.

Belki saçma sapan yazmış olabilirm. Ama 2 gündür kafayı yedim. kusura bakmayın. Teknoas ile çalışacaksınız bunları göze alın derim. Semih alev ilgileniyorsa probleminiz cıkmaz. Ben 2005 den beri onda sorun yaşamadım ama çalışanları yapamıyor bu işi. Kadroyu yenilemesi lazım...

Geneldede çalışanları bu işi yaptıgından işiniz zor olur teknoas ile

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
gerçekten üzüldüm, bu sitelerin kapalı kalması çok can sıkar çok iyi bilirim çok kezde yaşadım. geçmiş olsun diyeyim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.