İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Teknoglo.com Teknoloji Blog'unu Satıyorum!

wiceligenc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Teknoloji üzerine açtığım ancak bir süre sonra iş yoğunluğum nedeniyle ilgilenemediğim blog'u mu olabilecek en iyi teklif üzerinden satmak istiyorum. Alan adı oldukça kısa ve nettir bu nedenle akılda kalıcıdır. Ayrıca ilgilendiğim sürede kısa zaman içerisinde büyük ilgi gördü. İlgilenildiği taktirde rahatlıkla başarıya ulaşacağına inanıyorum.

Wordpress Kurulu olup, Themeforest'ten satın alınmış 55 $'lık Manshet Retina tema mevcuttur.

Site adresi:http://www.teknoglo.com

Site için istenen fiyat : Teklif Usuludür. En iyi fiyat'ı verene devredilecektir.
Sitenin aylık getirisi: Çok az bir Adsense geliri mevcut.
Sitenin açılış tarihi: 11/02/2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Teknoloji - İnternet - Oyun - Mobil - Sosyal Medya
Pagerank değeri: 0
Hosting dahil midir: Limitsiz Disk Alanı ve Trafik'li,10 Ay daha süresi mevcut olan PHP hosting paketi dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile birlikte satılık

Konu Multidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.