İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

# TeknolojiSitesi.Com ' da Kampanya Yağmuru BaşLiyor.. #

M

myopers

Misafir
Intel Celeron 2.0 Ghz ( Özel Kampanya )
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated
Disk (HDD) 160gb IDE / SATA2
Hafıza (RAM) 256 Mb DDR
Trafik (Bw) Aylık Limitsiz Aylık Trafik
Bağlantı 100 Mbps
Ip Adres 1
1 ay 65YTL
3 ay 195YTL
6 ay 390YTL
12 ay 780YTL

Intel Pentium 4 HT 3.00 GHz
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated DS 1
Disk (HDD) 80 Gb IDE/SATA2
Hafıza (RAM) 512 Mb DDR
Bağlantı 100 Mbps
Ip Adres 1
1 ay 99YTL
3 ay 290YTL
6 ay 580YTL
12 ay 1150YTL

Intel Pentium 4 HT 3.00 GHz )
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated DS 2
Disk (HDD) 250 Gb IDE/SATA2
Hafıza (RAM) 1 Gb DDR
Bağlantı 100 Mbps
Ip Adres 1
1 ay 130YTL
3 ay 390YTL
6 ay 770YTL
12 ay 1560YTL

Intel Pentium 4 HT 3.00 GHz
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated DS 3
Disk (HDD) 250 Gb IDE/SATA2
Hafıza (RAM) 2 Gb DDR
Bağlantı 100 Mbps
Ip Adres 1
1 ay 160YTL
3 ay 470YTL
6 ay 960YTL
12 ay 1920YTL

Intel Core2Duo E6300 2x 1.80 GHz
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated DC 1
Disk (HDD) 2x 80 Gb SATA2
Hafıza (RAM) 1 Gb DDR2
Bağlantı 100 Mbps Kurulum Ücreti 0YTL
Ip Adres 1 + 4
1 ay 199YTL
3 ay 590YTL
6 ay 1190YTL
12 ay 2380YTL

İşlemci (CPU) Tekno Dedicated DC 2
Disk (HDD) 2x 250 Gb SATA2
Hafıza (RAM) 1 Gb DDR2
Bağlantı 100 Mbps
Ip Adres 1 + 4
1 ay 230YTL
3 ay 680YTL
6 ay 1360YTL
12 ay 2730YTL

İşlemci (CPU) Tekno Dedicated DC 3
Hafıza (RAM) 2 Gb DDR2
Bağlantı 100 Mbps
Ip Adres 1 + 4
1 ay 255YTL
3 ay 760YTL
6 ay 1530YTL
12 ay 3060YTL

İşlemci (CPU) Tekno Dedicated DC 4
Hafıza (RAM) 2 Gb DDR2
Bağlantı 100 Mbps
Ip Adres 1 + 4
1 ay 285YTL
3 ay 855YTL
6 ay 1710YTL
12 ay 3420YTL

Intel Core2Duo T5500 2x 1.60 GHz
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated CE 1
Hafıza (RAM) 1 Gb DDR2
Bağlantı 1 Gbps
Ip Adres 1 + 4
1 ay 315YTL
3 ay 945YTL
6 ay 1890YTL
12 ay 3780YTL

Intel Core2Duo T5500 2x 1.60 GHz
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated CE 2
Hafıza (RAM) 1 Gb DDR2
Bağlantı 1 Gbps
Ip Adres 1 + 4
1 ay 345YTL
3 ay 1035YTL
6 ay 2070YTL
12 ay 4140YTL

Intel Xeon Dual Core 2x 2.66 GHz
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated XE 1
Hafıza (RAM) 4 Gb FBDIMM DDR2
Bağlantı 2x 1 Gbps
Ip Adres 2 + 8
1 ay 885YTL
3 ay 2650YTL
6 ay 5300YTL
12 ay 10600YTL

Intel Xeon Double Coeur 2x 2.66 GHz
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated XE 2
Hafıza (RAM) 4 Gb FBDIMM DDR2
Bağlantı 2x 1 Gbps
Ip Adres 2 + 8
1 ay 1025YTL
3 ay 3075YTL
6 ay 6150YTL
12 ay 12300YTL

Intel Xeon Double Coeur 2x 2.66 GHz
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated XXL 1
Disk (HDD) 5x 750 Gb SATA2
Hafıza (RAM) 6 Gb FBDIMM DDR2
Bağlantı 2x 1 Gbps
Ip Adres 2 + 8
1 ay 1725YTL
3 ay 5175YTL
6 ay 10350YTL
12 ay 20700YTL

Not : Kampanya Boyunca Kurulum Ücreti Alınmamaktadir.

Teknik Destek ve Sorularınız İçin

Satış : [email protected]
Destek : [email protected]

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
DC, sattığınız referanslarınız var mı ? Kaç yıldır DC satışı ile ilgileniyorsunuz ? Fransada çalıştığınız DC hangisidir ? Firmanız hakkında kısa bilgide geçerseniz sevinirim.

M

myopers

Misafir
DC, sattığınız referanslarınız var mı ? Kaç yıldır DC satışı ile ilgileniyorsunuz ? Fransada çalıştığınız DC hangisidir ? Firmanız hakkında kısa bilgide geçerseniz sevinirim.

Teknoloji sitesi olarak 2 yıldır m-servers şu anda arka planda sunucu satışlarının geneli m-servers üzerinden tekrardan başlayacak.
2001 den beri piyasadayız aktif olarak sunucu satış işlerinde bulunuyoruz.Dünya çapında bir çok datacenterlarla çalışıyoruz özel fiyatlar alarak müşterilerimize yansıtıyoruz güvenirlik derecesi ise ürün testi için hazırda bulunan açık test makinamızdan hesap açabiliriz test edebilirsiniz. OVH Fransa lokasyonlu sunucularda OVH firmasıyla çalışıyoruz..

Saygılarımla

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
2001 yılından beri sektör içerisindeyiz demen dünya çapında bir çok datacenterlarla çalışıyoruz özel fiyatlar alarak müşterilerimize yansıtıyoruz güvenirlik derecesi ise ürün testi için hazırda bulunan açık test makinamızdan hesap açabiliriz test edebilirsiniz. OVH Fransa lokasyonlu sunucularda OVH firmasıyla çalışıyoruz..

Saygılarımla

Alan adınıza whois çektiğimde , 2005 oluşturma tarihi görünüyor. Daha önce hangi alan adlarıyla hizmet ediyordunuz veya etmektesiniz. Dünya çapında çalıştığınız datacenterlar beni ilgilendirmiyor ben şu anki kampanyanın ait olduğu DC'nin sitesine girip bakmak istiyorum haliyle özel fiyat verdiğiniz için karar verirsem zaten sizden alıcağımda bir gerçek dimi ? OVH firması olarak belirttiğiniz firmanın web sitesinin URL'si nedir. Ayrıca Firmanız hakkında bilgi ve referanslarınızı istedim. Benim için güvenilirlik hesap açmaktan ibaret değildir.

Teşekkürler.

M

myopers

Misafir
TeknolojiSitesi Destek

Merhaba sepulchral

Ben Teknoloji Sitesi - Destek Departmanı ( Koray )

Konuda yazılanı okursanız www.teknolojisitesi.com = 2 yıldır aktif hizmet vermekte yani 2005 yılı - 2007 yılı = 2 yıl yapıyor :)

ikinci olarak orak çalıştığımız firmların gölgesi altında değilizdir.

Ürünler bunlar ve verdiğimiz hizmet belli ve ödemelerinizi sorunsuz yaptığınız sürece zaten bir sorun çıkmayacaktır. Eğer HDD yetmezse HDD Ram yetmezse Ram Hat yetmezse + 100 +1000 port extra gibi özellikleri size sunup bunların güvencesini verecek olan biz olduğumuz için

Soracağınız soruları araştıracağınız datacenterda değil bize sormanız gerekli.
Biz satışı datacenter üzerinden yapmıyoruz.

Örnek : Turkcell Baz istansyonları aldığı firmayı referans gösterdiğini görmediyseniz bizimde yada Bütün türkiye Telekom üzerinden çalışıyor size kendi firmalarınımı yoksa telekomu mu tanıtıyorlar.

Burada hizmet ve hizmet derecesi Şu anda sitemizde satış bölümü yapılıyor onun için kısa bir süre MSN üzerinden arkadaki çalışan sistemimizden hizmetleriniz açılıyor.

Yani Elma Alırken Hangi ağaçtan toplandığına bakarak değil satıcının verdiği güvenceyle alırsınız.

İyi Çalışmalar
Teknoloji Destek

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba sepulchral

Ben Teknoloji Sitesi - Destek Departmanı ( Koray )

Konuda yazılanı okursanız www.teknolojisitesi.com = 2 yıldır aktif hizmet vermekte yani 2005 yılı - 2007 yılı = 2 yıl yapıyor :)

ikinci olarak orak çalıştığımız firmların gölgesi altında değilizdir.

Ürünler bunlar ve verdiğimiz hizmet belli ve ödemelerinizi sorunsuz yaptığınız sürece zaten bir sorun çıkmayacaktır. Eğer HDD yetmezse HDD Ram yetmezse Ram Hat yetmezse + 100 +1000 port extra gibi özellikleri size sunup bunların güvencesini verecek olan biz olduğumuz için

Soracağınız soruları araştıracağınız datacenterda değil bize sormanız gerekli.
Biz satışı datacenter üzerinden yapmıyoruz.

Örnek : Turkcell Baz istansyonları aldığı firmayı referans gösterdiğini görmediyseniz bizimde yada Bütün türkiye Telekom üzerinden çalışıyor size kendi firmalarınımı yoksa telekomu mu tanıtıyorlar.

Burada hizmet ve hizmet derecesi Şu anda sitemizde satış bölümü yapılıyor onun için kısa bir süre MSN üzerinden arkadaki çalışan sistemimizden hizmetleriniz açılıyor.

Yani Elma Alırken Hangi ağaçtan toplandığına bakarak değil satıcının verdiği güvenceyle alırsınız.

İyi Çalışmalar
Teknoloji Destek

"Konuda yazılanı okursanız" derken kast etmek istediğiniz. Ben cevap yazarken düzenlediğiniz kısım ise şöyle düzenlemeniz gerekiyor. "Yazan arkadaşımız kaç yıl olduğunu belirtmemiş düzenleden ben belirttim. O arada siz yazı yazıyordunuz. Bilgilerinize diye." Burada gülünç bir durum yok bu normal bir durumdur.

Alt yapı olarak çalıştığınız firmaların altında olmadığınızı belirttiniz. "Gayet tabi bu tür bir düşünceniz olabilir. Ben bu düşünceye saygı duyuyorum. Benim çalışma anlayışıma tersde olsa."

Ürünleriniz konusunda mükemmelsiniz. "biz satışı datacenter üzerinden yapmıyoruz" derken tam olarak kast etmek istediğiniz şeyi anlamadım. Ama bununda olumlu ve güzel bir şey olduğuna eminim.

Hizmet dereceniz veya hizmetleriniz hakkında yorum yapma gibi bir düşüncem olamaz kullanmadığımdan dolayı o yüzden refaranslarınızı isteme girişiminde bulundum.

Elma örneğiniz size göre çok mantıklı ve doğru örnek olabilir. Yalnız benim bu tür şeylere(DC-Co-loc.) biraz daha titiz yaklaşma alışkanlığım mevcut.

Sorularıma cevap verdiğinizden dolayı teşekkür ediyor , bol satışlar diliyorum.

M

myopers

Misafir
"Konuda yazılanı okursanız" derken kast etmek istediğiniz. Ben cevap yazarken düzenlediğiniz kısım ise şöyle düzenlemeniz gerekiyor. "Yazan arkadaşımız kaç yıl olduğunu belirtmemiş düzenleden ben belirttim. O arada siz yazı yazıyordunuz. Bilgilerinize diye." Burada gülünç bir durum yok bu normal bir durumdur.

Alt yapı olarak çalıştığınız firmaların altında olmadığınızı belirttiniz. "Gayet tabi bu tür bir düşünceniz olabilir. Ben bu düşünceye saygı duyuyorum. Benim çalışma anlayışıma tersde olsa."

Ürünleriniz konusunda mükemmelsiniz. "biz satışı datacenter üzerinden yapmıyoruz" derken tam olarak kast etmek istediğiniz şeyi anlamadım. Ama bununda olumlu ve güzel bir şey olduğuna eminim.

Hizmet dereceniz veya hizmetleriniz hakkında yorum yapma gibi bir düşüncem olamaz kullanmadığımdan dolayı o yüzden refaranslarınızı isteme girişiminde bulundum.

Elma örneğiniz size göre çok mantıklı ve doğru örnek olabilir. Yalnız benim bu tür şeylere(DC-Co-loc.) biraz daha titiz yaklaşma alışkanlığım mevcut.

Sorularıma cevap verdiğinizden dolayı teşekkür ediyor , bol satışlar diliyorum.

İlginiz için teşkkürü borç biliriz.

Datacenter konularında yapılan anlaşmalar sonucunda sizlere bu fiyatları garanti ederek bu işlemleri yaptığımız için datacenter üzerinden satış yapmıyoruz değimini kurduk.

Onun dışında DC-Co-loc Vps Host Domain Vs. konularında dediğinizde haklısınız 1-2 aylık firmalar ortadan kayboluyor.

Biz onlardan farklı olarka bütün müşterilerimiz ile tanışarak ve ihtiyaçlarına göre ve karşılayabilecekleri ürünleri sunmaya çalışıyoruz böylece sorunları minimuma indiriyoruz.

Sunucunuz saldırı aldığında veya benzeri bir durum yaşadığında diğer firmaların yaptığı gibi değil. Olması gereken sunucu değiştirimi extra güvenlik vs gibi durumlarla ek destek oluyoruz.

Yani burada satılan ürün hizmet makinayı üretmiyoruz programı yazmıyoruz.

İyi Çalışmalar
Teknoloji Destek

M

myopers

Misafir
Teşekkür Ederiz

web siteniz çok basit olmuş

Sitemizi basit olarak bulduğunuzdan dolayı size teşekkür ederiz.

İntenet ortamında o kadar karışık iş yapan varki!
Mesela internet teknolojileri sunan bir yerde mobilya açık attırma ilan gibi olan o kadar site varki inanın insanların kafası karışıyor.

Yeni sistemimiz 1-2 gün içerisinde full olarak aktif olacaktır.
Domain AWBS sistemine geçiş yapmış bulunuyoruz onun için şu anda yeni tasarımımız hazırlanana kadar bu sistemle devam etmek durumundayız.

Yinede sitenin içeriği ve gönüşü açısında basit bir bölüm olacağından emin olun.
Amacına uygun - İdeallerin dışına çıkmayacak bir görünüş.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Teknoloji Sitesi
Destek Departmanı

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Intel Celeron 2.0 Ghz ( Özel Kampanya )
İşlemci (CPU) Tekno Dedicated
Disk (HDD) 160gb IDE / SATA2
Hafıza (RAM) 256 Mb DDR
Bağlantı 100 Mbps
Ip Adres 1

bu makineye extra 160 hdd ne kadara mal olur? sınırsız bant sunucu arıyorum uygun olursa alırız hızını test etmek için...

ayrıca başka sorularımda var bu makineyi sürekli 100 mbit harcar halde kullansak bi problem olurmu? bu fransiz sitesimiydi hatırlamıyoum bi yerde ek ücret istediklerini duymuştum...

ayrıca extra ipler ücretlimi ve ftp upload hızını test etmek için herhangi bi ftp hesabı açabilirmisiniz? (server farketmez o dcden olsun yeter...)

teşekkürler, iyi satışlar...

M

myopers

Misafir
Celoron 2.0 Olan ürünümüzde ek HDD yok fiyatından dolayı
sabit makinalar yani

100 Mbit port un 100'ünüde kullanabilirsiniz. zaten 100 den yukarıda çıkmaz.

Eğer 100 ü geçmek isterseniz 10+100+1000 * 2 port var makinalarda.

Kalite arıyorsanız sunucularda buyrun sizi bekliyoruz test kullanıcı hesabı açabiliriz ama test sunucu vermemizi istiyorsanız test olarak sunucunun tamamını veremiyoruz.

Aşırı talep olduğu için suncu fazla süre durmuyor. Spariş üzerine alıyoruz şu anda istediğiniz üründen 20 tane stok var yarına kalmaz 48 saat ile 72 saat arasında spariş verilen ürünler geliyor.

İyi Çalışmalar.

Teknoloji Sitesi
Destek Departmanı

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok bana sunucunun tamamı lazım değil zaten. benim şu an kullandığım serverdan o dc'de herhangi bi servera upload hızını ölçmek için herhangi bi ftp hesabı lazım bana o kadar. ana serverim almanyada, amerikaya upload ederken hızda yavaşlama oluyo o yüzden fransayı denemek istiyorum bir de...

not : bu arada zerre kadar linux bilmem, windowscuyum. o yüzden direk ftp hesabı verirseniz benim için daha iyi olur çünkü admin yetkisi bile verseniz açamam ben şimdi ftp...

M

myopers

Misafir
Hız Testi için

Merhabalar hızı test etmek için test hesaplarını

msn : [email protected] adresinden talep edebilirsiniz.
yada pm atarak isteyebilirsiniz.

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
FTP test hesabı için öncelikle teşekkürler...

test sonuçlarıma gelince;

578 mb dosyayı ortalama 1,5 mbyte ile upload edebildim ve aynı dosyayı 5 mbyte/sn ile tekrar dl ettim.

kendi serverim almanya valueserver'da ve maximum dl değeri 5 mbyte. test ettiğim server maximum değerleri yakalamayı başardı. birden fazla serverim olsaydı veya gerçek 100 mbit serverim olsaydı daha da limitleri zorlayabilirdim ama bu kadarı beni tatmin etti açıkçası...

myopers'a msnde gösterdiği yakın ilgi ve saygılı tutumundan dolayı teşekkür ederim...

M

myopers

Misafir
FTP test hesabı için öncelikle teşekkürler...

test sonuçlarıma gelince;

578 mb dosyayı ortalama 1,5 mbyte ile upload edebildim ve aynı dosyayı 5 mbyte/sn ile tekrar dl ettim.

kendi serverim almanya valueserver'da ve maximum dl değeri 5 mbyte. test ettiğim server maximum değerleri yakalamayı başardı. birden fazla serverim olsaydı veya gerçek 100 mbit serverim olsaydı daha da limitleri zorlayabilirdim ama bu kadarı beni tatmin etti açıkçası...

myopers'a msnde gösterdiği yakın ilgi ve saygılı tutumundan dolayı teşekkür ederim...

Rica ederim GoTcHA asıl ben teşekkür ederim göstermiş oldugunuz ilgi ve alaka için..

Saygılarımla

Teknoloji Satış

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.