Merhaba
kredi kartım halen gelmedi ,bir daha göz attım formlara insanlar aranmaya devam ediyor ;
** Ben arandığımda arka taraftan Call Center dan gelen diğer konuşmacıların sesi geliyordu .
** Çok profesyonel bir konuşma vardı ,
** Bankayı ben aradığımda bunun Kredi Kartı departmanı tarafından yapılan bir çalışma olduğunu ve insanların arandıklarından haberdar olduklarını belirttiler.
**Bankaya gittiğimde benimle çok fazla ilgilenmediler ve şu bilgiyi verdiler ; KrediKartı merkez departmanı sizi aramıştır ,02124440333 den gelen aramalar bize ait içiniz rahat olsun dediler ;Benim Kredi Kartı başvurum olduğunu yakında adresime göndericeklerini belirttiler .(2 HAFTA GEÇTİ HENÜZ GELMEDİ=)
**Tam bankanın kapısından çıkıyordum ki döndüm ve müşteri temsişcisine ; Peki telefonda bu bilgilerin sorulması normal mi ,bu beni şüphelendirdi dedim , evet Jredi Kartı departmanı bu bilgileri telefonda size sorarak istiyyebilir dedim .
**Bilgi aldığım kişiler garanti bankası çalışanları yanlış veya yalan bilgi vericekleri ni sanmıyorum eğer arayan kişiler gerçekten dolandırıcılarsa ,Garanti Bankası bizi çok mağdur durumda bırakıyor fakat sanmıyorum ,neden herkesi 4440333 den arasınlarki ?
bence aranıpta Kredi kartı başvurunz yok aranmamışsınız diye cevap alanlar başvurusu kabul olmamış kişiler ,işi kötüye yorumlamak istemiyorum ,zaten yarın kurye neti arayıp kartın ne durumda olduğunu sorucam , Sahte kimlik çıkartmak için böyle bir yöntemi böyle bir teknolojiyi kullanıcaklarını sanmıyorum ,abiyki yinede tedbiri elden bırakmamak gerekir .Araştırıp soralım bu bize ders olsun .....
((