İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Telekinezi Nedir- Telekinezi Nasıl Bir Enerji Türüdür?

Psilocybn

0
Onaylı Üye
Katılım
28 Ağustos 2012
Mesajlar
168
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Telekinezi(Psikokinezi) Nedir?

Parapsikoloji’nin araştırma alanlarından bir tanesi olan Telekinezi, canlı ya da cansız maddeler üzerinde düşünce enerjisinin yoğunlaştırılmasıyla etkiler yapabilme gücü demektir. Bu yeteneğimiz sayesinde cisimleri hareket ettirebilir yada onlar üzerinde fiziksel etkilerde bulunabiliriz. Dünyanın her ülkesinde bu sözcük uluslararası olarak kullanılmaktadır. Psikokinezi olarak da isimlendirilir.
Sadece son yıllarda değil, cisimlerin zihinsel enerjiyle yani düşünce enerjisiyle hareket ettirilebileceği çok eski devirlerden beri insanların dikkatini çekmiştir.

Telekinezi(Psikokinezi) Nası Bir Enerji Türüdür?

Dünya üzerinde şu anda tespit edilebilen fiziksel enerji türlerini şöyle bir zihnimizde canlandıracak olursak bu enerji*lerin hangileri görülebilir… Elektrik enerjisi görülebilir mi? Mıknatısın manyetik çekim gücünü de biz göremeyiz. Peki ya radyasyonu? Bunların hiç birini göremeyiz ama sonuçlarını ve meydana getirmiş oldukları etkileri görebiliriz. Elektrik enerji*sini ısı olarak, ses olarak, ışık olarak algılayabiliriz. Bunlar o-nun sonuçlarıdır. Mıknatısın manyetik gücü de böyledir. Biz o-nun da çekim gücünü göremeyiz… Radyasyonu da göreme*yiz… Fakat bütün bu enerjileri geliştirilen bir takım araçlarla algılayabilir ve üzerlerinde ölçümler yaparak çalışmalar ger*çekleştirebiliriz.
Burada söz konusu olan da yakın zamana kadar bilinme*yenler kategorisinde ele alınan bir enerji türüdür. Son 25 yıldır dünya üzerinde yürütülen Telekinezi ile ilgili yoğun çalışma*lar, bu sorunu açıklığa kavuşturmuştur. Bu tek bir cümleyle özetleyecek olursak, psişik kökenli düşünce enerjisidir…
Telekinezi sözünü biraz açmaya çalışalım…
Tele: Uzak, uzaktan anlamına gelen Yunanca bir sözcük*tür. Bu sözcüğü birçok yerde kullanırız: Televizyon, Telefon, Telegraf, Telesekreter, Telepati v.s.
Kinezi: Hareket demektir…
İkisini birleştirecek olursak: Tele + Kinezi = Uzaktan ha*reket anlamına gelir…
Düşünce enerjise ile canlı ve cansız maddeler üzerinde, ne tür etkiler meydana getirilebileceği geliştirilmiş elektronik araçlarla, günümüz parapsikoloji laboratuvarlarında artık has*sas bir şekilde ölçülebilmektedir. Hatta görsel olarak bile bu enerjinin etkileri, elektronik araçlar vasıtasıyla saptanabilmek-tedir.
Günlük yaşantımız içinde biz bu yeteneğimizi çoğu kez farketmeden kullanırız. Otamatik olarak kullandığımız bu tele-kinetik güçlerimizin sonucunda oluşturduğumuz bir çok olaya da “şans eseri oldu” deyip geçeriz. Bu alanda yapılan çok sayı*daki bilimsel çalışmalar, günlük yaşantımızda telekinezi yete*neğimizi farkındaolmadan çok etkin bir şekilde kullanmakta olduğumuzu göstermiştir.
Örneğin Amerikalı Parapsikolog Rex Stanford bu alanda yaptığı çalışmalarla tüm dünyaca tanınmış bilimadamlarından sadece bir tanesidir… Stanford’un ekibiyle birlikte yapmış ol*duğu geniş araştırmalar; Duyular Dışı Algılamalarımızı ve özellikle de Psikokinezi yeteneğimizi farkında olmadan günlük yaşantımızda nasıl kullanmakta olduğumuzu bilim dünyasına göstermiştir. Gerek Stanford’un, gerekse diğer bilimadamları-nın bu alanda yapmış oldukları araştırmalar, bizim şans tesadüf diye isimlendirdiğimiz bir çok olayın ardında, görünmeyen ya*saların işlemekte olduğunu kanıtlamıştır..

Kaynak;
1- http://www.psisik.org
2- http://www.bilgehanarslan.net

Esas Kaynak;
Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri Kitabı
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst