İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Telekom Banlı Siteler (Sayfa.com)

B

BenimBlog.com

Misafir
Merhaba,

Bu banlama davasi nasil sonuclandi haberi olan varmi?

Sayfa.com'a kimileri girebiliyor kimileri giremiyor.

Lütfen bir deneyip acilip acilmadigini ve bulundugunuz yeri yazarsaniz sevinirim.

Telekom'dan hangi eposta adresinden ogrenebilirim banlanip banlanmadigini?

Saygilar,

R. Ozturk
Sayfa.com
BenimBlog.com
SizinSayfa.com

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sevgili dostum bakın ben bayadır bunu söylüyorum ama kimse dinlemiyor herkes kendi kafasından konuşuyor domainler ttnet tarafından degil mu-yap.org actıgı dava yüzünden mahkeme kararı ile kapattı ve bu kararı ttnet iletti ve onalrda mahkeme kararı olan siteleri kapatmakla yükümlü kimse ttnet telefona cıpta nedne banaladınız demeyin. onlar gelen evraga göre hareket ediyorlar..

Şimdi siteniz banlı bu banlar için ayrı mahkeme yok zaten mahkemeye verildi ve yargı sonuçalndırdı ve kapanttı .. Şahsa acılan dava olsaydı duruşmaya gider kendi savunamznızı yapar ve mahkeme kararı ile site acılır kapanır ama bu olaya farklı.. belli bir yasalara göre bu tür olayada mahkemeler hemen karar veriyor.

Sitelerin acılması için davanın düşmesi gerekli bu nasıl olur. Mu-yap.org davadan geri cekilirse dava düşer ve siteniz acılır bunu işte mu-yap yapmıyor. adamalra sorudugumuzda nedne diye buna kurul karar veriyor üzgünüm davayı geri cekemeyiz masarfalı işler bunalr deyip savıyorlar.

amaçları belli bir isim yapmış belirli sayıda üyeye sahip ve yüksek hiti olan siteleri kapatmaktı yaptılarda ufal siteleri uayrı yapmışalr ama yüksek hitli siteler uyarılmadı ve sanki uyarıldı ve site sahibi kayideye alınmadı izlenimi verdiler.

anlıcagınız domainler banlı ve acılmıcak bunu bilin. si,tenizin bazı yerd eacılıp bazı yerde kapalı olamsı ttnet türkiyede 15-20 dns sunucusu kullanıyor tam olarak güncellenemdiği ve dns block lar belli süreden sonra acılıyor ama ttnet sürekli takip ettiği için tekrar block atıyor..

B

BenimBlog.com

Misafir
Cevabiniz icin tesekkur ederim.
Yalniz benim anlamadigim sey Istanbuldan banli olan bir siteye mesela Bitlisten nasil giriliyor. daha onenmlisi Sayfa.com'a mp3 yok neden banlaniyor? bu gelisi guzel bir uygulamaya herhalde mu-yap'in actigi davada karar verilmedi.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla mu-yap artık öyle bir işe girmişki mp3 kelimesi gecen siteleri bile banlıyor düşüna rtık sorsanki sayfa.comd a mp3 yoktu adam dicegi kesin avrdı ben gördüm mp3 sitelelerine destek veriyorsun gibi kelime sarfedecek.

B

BenimBlog.com

Misafir
Permission' Alıntı:
valla mu-yap artık öyle bir işe girmişki mp3 kelimesi gecen siteleri bile banlıyor düşüna rtık sorsanki sayfa.comd a mp3 yoktu adam dicegi kesin avrdı ben gördüm mp3 sitelelerine destek veriyorsun gibi kelime sarfedecek.

mp3 kelimesi gecen siteleri kapatacaklarsa butun siteleri banlasinlar hepsinde ya iceriginde, keyword ve discription de kesin vardir.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dostum amaçalrı o degilki isism yapmış ve hiti yüğksek siteler

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben İstanbul'dayım, Sayfa.com sitesinin kapandığını hiç görmedim.
Ban muhabbetinden bu yana normal açılıyor.

B

BenimBlog.com

Misafir
öyle diyelim, ozaman neden istanbuldan girimiyorda Bitlisten giriliyor? siz nerdesiniz sizin ordan giriliyormu? Girilmiyorsa hata kodu falan veriyormu?

B

BenimBlog.com

Misafir
BedavaOnline:
Simdi artik hicbirsey anlamiyorum....Sayfa.com istanbuldan birinde aciliyor digerinde acilmiyor....mahalle mahallemi kapatiyorlar :))))

Sanirim acilmiyanlarin kendi pc veya baglantilarinda sorun var....degisik proxy veya dns kullaniyor olabilirler...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu permission arkadaşın sitesi banlandığı günden beri ben de açılmıyor.
Sayfa.Com sitesi ise, hem ev de, hem işyerin de (asya ve avrupa) normal açılıyor.

B

BenimBlog.com

Misafir
Sepya isimli arkadas Istanbuldan baglaniyormus ama onda Sayfa.com acilmiyor.

Birisi mantikli bir aciklama yapabilirse sevinirim :(

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bendede açılıyor. Bu kapanan siteler için nasıl sesimizi duyurabiliriz Telekom'a

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dostum bak bahsetiğim olay ttnet 15*20 dns sunucusu kullanıyor hepsi gülcelelnemedi beneim sitem bile suan acılmaya başladı ve dns lerde şöle bişi var belirli süreden sonra bu dns ban acılıyor otomatik ip degişitirp sitene devam edebilrisin ama ttnet sürekli kontrole diyor ve tekrra bloack atıyor.

sayfa.com ( izmirde acılmıyor. )

manisa dan actıdım dns hatası vermiş.

Sunucu ya da DNS Bulunamadı Hatası
Internet Explorer

Sayfa.com istanbuldan birinde aciliyor digerinde acilmiyor....mahalle mahallemi kapatiyorlar )))

evet adsl böle bişi işte garip ama oluyor işte böle durumlar.

şimdi bakın beneim sitem www.sanalkeyif.com bir bakın suan bende acılıyor. Kiminde sayfa görüntülenmiyor kimind eise bu yazı cıkıyor

İstanbul 2. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesinin 22.07.2005 tarih ve 2005/ 78 Değişik İş sayılı dosya kapsamında verdiği tedbir kararı gereği bu internet sitesine erişim engellenmektedir.

Geldiğiniz sayfaya dönmek için tıklayın!

c0d3r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Amacim kirici olmak degil yapici olmak.

Mp3 sitemde mp3 yoktu telekom banladi. Site kapali. Klarnet.net 'de mp3 yok hala acik. Sira mi gelmedi es mi gecildi ?

( Not : Amacim klarnet.net i ve/veya sahibini kucuk dusurmek veya zedelemek degil. Bu anormalligin sebebini ogrenmek )

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
BenimBlog.com' Alıntı:
Tekrar merhaba,

Istanbuldan Sayfa.com'a giremiyen arkadaslar acaba alttaki sitelere girebiliyormu, bunlarda ayni server'de bunlarin acilip acilmadigini merak ediyorum. Lütfen ikisinide denermisiniz, degisik ip-adrestelerde.

http://www.Anahaber.com
http://www.wimaxturkiye.com
Sayfa.Com bende hiç kapanmadı.
diğer sitelerde açılıyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5