512 ye geçen kasımda geçmiştik. Bu iş yine uzar o aya kadarMask' Alıntı:bu gün p.tesi bakim ne dicekler
SonSahne' Alıntı:Bende şimdi bu haberi yazacaktım siz yazmışsınızHayırlı olsun ne diyelim ama en düşük hız 512 olursa dahada hayırlı olacak bence
![]()
%100 katılıyorum, resmen kullanıcıları (gerçi onların gözünde abone!) salak yerine koyuyorlar. Kotalı hatları iki katına çıkarmak sadece göz boyama, sonuçta toplamda harcanan bandwidth fazla değişmeyecek onlar açısından. Yatırım yapmadan sadece bu şekilde göz boyamalarla dayanabildikleri kadar dayanıp kalan kaymağı sonuna kadar yemeye çalışıyorlar ama bu nereye kadar gider bilmem. Özel girişimler taşın altına elini sokabilseler karşılaşacakları rağbet tepkiyle karışık olacağı için yatırımın kısa sürede geri dönmesini sağlar diye düşünüyorum ama işte daha buna cesaret eden yok. Neyse, bakalım Telekom daha ne kadar sövüşleyecek bizi. Allah sonumuzu hayretsin : )zbahadir' Alıntı:2Mbs olan erişim fiyatları da son hesaplamalarıma göre 48ytl indirim geliyor ve yeni fiyat olarak 221ytl olacak, bu indirim yeterli değil ve kotalı erişimlerin iki katına yükseltilmesi de sadece kandırmaca bana göre.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.