İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Telekom internette indirime gidiyor

meinhoff

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hizmet kalitesini daha da aşağı düşürmesinlerde fiyat bence çok da önemli değil

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ADSL’ye indirim geliyor
Türk Telekom, telefon ve ADSL tarifelerinde 17 Temmuz Pazartesi gününden itibaren indirim yapacak

açıklama:

ANKARA - Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, telefon ve ADSL tarifelerinde indirim yapılacağını söyledi. Paul Doany, yaptığı basın toplantısında, ses ve veri tarifelerine ilişkin değişikliklerin imzalanmasının Pazartesi günü gerçekleşeceğini ve ADSL konusundaki tarife değişikliğinin de yakın zamanda açıklanacağını söyledi. Doany, ses iletiminde indirimle ilgili tarife değişikliğinin Pazartesi günü onaylanacağını ve uygulamaya gireceğini ifade etti

---

Büyük Gün Yarın yani :) telefon görüşmeleri pazartesi günü büyük oranda indirime gidecekmiş, Daha Sonrada adsl konusunda indirimler olacakmı. bekleyip görelim..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım büyük gün bugün olduğu için 1 saatlik DNS sorunu yaşattılar bize :D

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marmara bölgesi felç şu an :)
refresh le ayakta duruyorum.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Telekomun yapacağı iş anca bu kadar olur.Benim hızım süper olmuş.2-3kb download yapıyorum telekom indirimini beğendim :(

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
artık normal kullanıcılarda bant yemeye başladı...msn de kameralı konuşmalar, skype ler, google video vb. gibi sitelerle çok haşır neşir olan var...Bizim peder 58 yaşında o bile aşmış kotayı geçen ay :D

F

fatihhk

Misafir
valla benim korkum telekom böyle artırıyor ama bir gün çat diye bütün altyapı gidecek.dedem zamanından kalma kablolar üzerinden adamlar 1 mbit bağlantı veriyorlar.aslında taktir etmek lazım:)

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Telekom bu sorunun, endonezyada meydana gelen depremden kaynaklandığını açıkladı, bu yüzden kampanya biraz askıya alındı sanırım :)

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sınırsız ADSL’de yüzde 18 indirim
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Telekom’un, internet erişiminde sınırsız kullanım için yüzde 18’lik indirime gittiğini açıkladı.

NTV-MSNBC VE AJANSLAR
Güncelleme: 21:22 TSİ 18 Temmuz 2006 Salı- İstanbul’da, deniz seyir emniyeti için geliştirilen otomatik tanımlama sisteminin test edildiği toplantıya katılan Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Türk Telekom’un, internet erişiminde ucuzluk ve kolaylık getirdiğini açıkladı.

Yıldırım, “Sınırsız kullanımda yüzde 18’lik bir indirim sağlanmıştır ve sınırlı kullanımlarda da hız 2, bazı durumlarda 4 katına kadar artırılmıştır” diye konuştu.

Türk Telekom, yapılan indirime ilişkin ayrıntılı açıklamayı yarın yapacak.

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende şimdi bu haberi yazacaktım siz yazmışsınız :D Hayırlı olsun ne diyelim ama en düşük hız 512 olursa dahada hayırlı olacak bence :D

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
SonSahne' Alıntı:
Bende şimdi bu haberi yazacaktım siz yazmışsınız :D Hayırlı olsun ne diyelim ama en düşük hız 512 olursa dahada hayırlı olacak bence :D

zaten en düşük hat 512 paketini degiştirmeyen kişilerd ekaldı sadece 256 sadece suan en düşük 512 ama sanırım 1024 olacak..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
sınırlı ne ayak yaaa :(

çocuk gibi sanki konturlu telefon...kullananlara söylemiyorum yanlış anlamayında telekoma deli oluyorum...zaten 50 ytl ödüyoduk şimdi 40 ödiyecez..ne olacakki...10 ytl...haberi burda duydum valla sinir oldum...bakalım 512 sınırsız 70 olursa onu alırım bari...napiyim.

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en son duydugumda 256 icinde basvuru yapiliyorduda o protestolardan sonra :) en düşük 512 olacağını söylüyordu paul doany bekleyip görelim yarın müjdeli haberleri :p gerçi çıkışları geliştirmeden hız arttırmak belki de zarar olacak.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2Mbs olan erişim fiyatları da son hesaplamalarıma göre 48ytl indirim geliyor ve yeni fiyat olarak 221ytl olacak, bu indirim yeterli değil ve kotalı erişimlerin iki katına yükseltilmesi de sadece kandırmaca bana göre.

M

mehyaa

Misafir
zbahadir' Alıntı:
2Mbs olan erişim fiyatları da son hesaplamalarıma göre 48ytl indirim geliyor ve yeni fiyat olarak 221ytl olacak, bu indirim yeterli değil ve kotalı erişimlerin iki katına yükseltilmesi de sadece kandırmaca bana göre.
%100 katılıyorum, resmen kullanıcıları (gerçi onların gözünde abone!) salak yerine koyuyorlar. Kotalı hatları iki katına çıkarmak sadece göz boyama, sonuçta toplamda harcanan bandwidth fazla değişmeyecek onlar açısından. Yatırım yapmadan sadece bu şekilde göz boyamalarla dayanabildikleri kadar dayanıp kalan kaymağı sonuna kadar yemeye çalışıyorlar ama bu nereye kadar gider bilmem. Özel girişimler taşın altına elini sokabilseler karşılaşacakları rağbet tepkiyle karışık olacağı için yatırımın kısa sürede geri dönmesini sağlar diye düşünüyorum ama işte daha buna cesaret eden yok. Neyse, bakalım Telekom daha ne kadar sövüşleyecek bizi. Allah sonumuzu hayretsin : )

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
en çok webcam ve spyke kullanıcılarının işine yarayacak...başkada kimsenin işine yaramaz. Ben yine downloadlarımı kasa kasa yapıcam demekki :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.