İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Telif hakkinda bilgi!!!

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam arkadaslar sizlerden biraz bilgi almak istiyorum yardimci olursaniz yada dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim.
Destan Video GmbH sirketi benim hostuma telif hakki yuzunden sikayete bulunmus. Benim hostumda bana mail gönderdi ama nedense ilk mail bana gelmedi yada geldide ben görmeden sildim. Emaile cevap vermedigim icin sayfayi kapatmis ve sonra benden sözlesme istediler bende imzaladim gönderdim. Emailin icinde linkler vardi onlarda filmlere ait linklerdi silmemi istediler bende sildim ve bidaha böyle bisey olursa aninda sözlesmeyi iptal edip sitemi kapatcaklar ve bende kendime baska bi host bulmam gerekiyor. Benim hostum Strato AG almanyanin ve avrupanin en iyi hostu cokda memnundum bu olaya kadar. Anlamadigim sey Destan Video GmbH sitesinde sadece sarki satiyor ve hint filmleri satiyor neden böyle filmlerde kendi telif hakkini ariyor? Mesela beyaz melek, recep ivedik vs filmlerdi ve neden o video sitelerine basvurmuyorda benim hostuma basvuruyor? Millet artik video sitelerinden umudugunu kesip böyle yollarami basvurdu anlamis degilim.

Saygilarimla

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet almanyada eskide baya film kasetleri satiyorlardi simdi satiyorlarmi bilmiyorum ama sitelerine bakinca sarki tek satiyorlar. Galiba dedigin gibi telif hakki satin almis ama hala anlamadim sey yahoo ve google videolarinda binlerce filmler var neden oraya sikayet edip sildirmiyorlar.
Linke baktim iyimis ilerde lazim ola bilir her nekadar host degistirmekden nefret ediyorsamda :) nezaman degisem aksiler beni buluyor ve sayfam 1 hafta kapali kaliyor...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.