İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tema Degişikligi hit ve index le alakası

DarKWoLF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar seohocası teması kullanıyordum wp sitemde çok fazla sorgudan dolayı degiştirdim kendi editledigim artemia teması kullanmaya başladım
seohocası teması kullanırken en geç 1 saat te index alıyordum fakat artemia teması na geçtikten sonra 2 gündür index gelmiyor ekledigim konulardan bu neyle alakalı olabilir ?

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Site içerisinde yaptığımız tasarım, içerik gibi değişiklikler indexlenmeyi doğrudan etkiler, ama bir süre sonra tekrar kendini gösterir düzelecektir. Sitene ping atmanı da öneririm.

DarKWoLF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Site içerisinde yaptığımız tasarım, içerik gibi değişiklikler indexlenmeyi doğrudan etkiler, ama bir süre sonra tekrar kendini gösterir düzelecektir. Sitene ping atmanı da öneririm.

sagol yorumun için ping için ellemi yoksa ping servislerinimi kullanmayı önerirsin? veya hangi ping sitesi en etkilisidir ?

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Ben siteleri kullanıyorum en çok kullanılan ve benim genelde kullandığım pingomatic

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
o,anlattığın olayın ben de farkındayım. x temasında indexlenmek çok kolayken ve sürekli googlede yükselirken bana göre daha güzel görünümlü bir temaya geçince düşme meydana geliyordu. tekrar eskisine geçince durum düzeliyordu. sanırım bazı temalarda googlenin hoşuna giden bişey var. mesela wp 010 diye bir tema var süper indexleniyor ve süper hit alıyor ama malesef cpuyu çok harcıyor

DarKWoLF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
aynen sorun normale dönmesi artık bi dönse olmadı eski temaya dönüş yapıcam 5 k tekil güm 2 gündür

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Bu sırada sen de paylaşımlarına ve içerik eklemeye devam et, çözülecektir sorun çözülmezse geriye dönüş yaparsın. :)

DarKWoLF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu sorun düzelirmi düzelmezmi başka bi yorum yapabilcek biri yokmu arkadaşlar ?
hala index alamıyorum 3 gün oldu :S

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Oluyor bendede olmuştu geçer merak etme :D

DarKWoLF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu gidişle eski temaya dönücem artık biraz daha sabredeyim diyom ama :s bugün 500 tekil e düştü site en az 3 k dan :S
o temadada cpu tavan yapıo ne önerirsiniz biraz daha sabır mı edeyim temayı algılaması için google un
yoksa diger temada w3 total cache mi kursam total cache kurmuştum yine aynı şekilde indexlerim geç gidiyo du sanırım ayarları yapamamıştım :S :hihi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.