İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tema editte küçük bir hata. acil yardım

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadasım temamı editlemişti.birkaç yeni pozisyon ekledik. şu an düzelmesini istediğimiz yer sinan5 ve sinan6 adlı modül pozisyonları. iki pozisyon yanyana ve ortada çizgi yok.ortada bir çizgi çekilmesini istiyorum. arkadasım beceremedi. orjinaline uygun bir şekilde editlermisiniz.uzun süredir bunla uğraşıyoruz beceremedik. lütfen yardımcı olsanız
sitemdeki polls ve statistics modüllerinin bulunduğu pozisyonlar.ekte index.php ile template.css dosyaları var.ilgilecek arkadasa ftp ve admin şifrelerinide verebilirim

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
style="width: <?php echo $botsl['sinan5']['width']; ?>;"

kısmını

style="width: <?php echo $botsl['sinan5']['width']; ?>; border-right: 1px dashed #ccc;"

olarak kaydetmeyi dene

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
style="width: <?php echo $botsl['sinan5']['width']; ?>;"

kısmını

style="width: <?php echo $botsl['sinan5']['width']; ?>; border-right: 1px dashed #ccc;"

olarak kaydetmeyi dene
dediğinizi yaptığımda modüller altalta sıralanıyor. sol taraf boş kalıyor

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam temayı arkadas editledi. bu kısımdan çıkamadı. dediğinizi ben pek beceremem. bu işi çözerseniz çok ama çok sevinirim. isterseniz şifreleri vereyim size isterseniz ekteki dosyayı editleyip siz yollayın bana

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
şifreyi özelden yollayın, panelden yapılması gerekiyor sanırım

<?php echo $botsl['sinan5']['width']; ?>; değer bu yani. aslında ona da gerek yok.

bu iki değeri manuel düzenle. yani

style="width: 49%; border-right: 1px dashed #ccc;"

sinan6 yı da 49% yap tabi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.