İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tema Hakkında Özel Yardım

WebMert

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Mayıs 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Cümleten S.A. İlk Söyliyeceğim konu kurallara aykırı ise yetkili arkadaş birazcık müsemma göstersin inanın çok mağdurum ilk önce bir konuyu okusun hatamı belirtsin güzelce halledelim lütfen..

Yaklaşık 1,5 Hafta Önce Bir Konu açıp sizden hangi sistemi kurmamı önerdiğinizi sormuştum sağolun tavsiyelerinize uyarak wordpress kurmaya karar verdim ve kurdum.

wordpress türkiye forumlarından bazı konularda soru sordum ve yardım istedim ilerlerken ama nerdeyse kimse cvp bile vermedi bırakın cvp vermeyi yazının baş harfini büyük yazdım diye 3 kere konumu sildi bi arkadaş hçi uyarmadan :)

Neyse benim sizden ricam şu olucak allaha şükür kendi başıma dökümanları felan okuyarak birçok şeyi yaptım ama en beğendiğim temayı kullanamıyorum bazı yerlerde sorunum var :(

İnanın bütün hevesim gidiyor kafaya taktım o temayı kullanıcam forumdan çok zor oluyor yada cevap almam 1 günü buluyor ama ben içeriği eklemeden önce genel görünümü ve ayarları halletmeye çalışıyorum ve olduğum yerde kaldım.

Tek ricam word press ve kodlamasında bilgili bir arkadaş beni 10 dakkalığınada olsun msn'e eklesin, sonra istemesse siler zaten yapışık yüzsüz biri değilim..

Rüşvet olarak görmeyin ama bende grafikerim bana yardım edicek arkadaşa bende banner, avatar, logo vs. grafik türünde herhangi birşey yaparım. Onun elinden gelen konuda o yardım etmiş olur benim elimden gelen konudada ben yardım etmiş olurum.

Hatta bana gerçekten professionel ve adam gibi yardım edicek biri varsa uygun düzeyli 1 yıllığına bir host bile hediye edebilirim. Daha ne diyim :) Mağdurluğumu ve ytıkınıp kaldığım yerdeki ihtiyacımı burdan anlayın.

Lütfen iletişim için burdan yasakmı bilmiyorum ama pm atınız.
 

umuture

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2006
Mesajlar
508
Reaction score
0
Konum
no comment
profilimde msn adresim var eklersen elimden geldiğince yardım ederim sorununu tam anlamadım tam olarak ne tür bir hata var temanda
 

WebMert

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Mayıs 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Temamda Şöyle Hata Var,
1- Birkaç Yerdeki Resimin Yolunu Bulup Değiştiremedim :)
2- Yazı Puanlama Yıldızları Kullanmak İstediğim Temada Yan Yana Değil Yıldızlar Alt Alta Çıkıyo :)
3- Kullandığım Temada Light Box Efekti ÇAlışmıyor Resmin Üzerine Tıklandığında Büyüğünü Ayrı Sayfada Normal Efektsiz Olarak Açıyor :)
4- Benim Sitemdeki Yorumlarıda http://www.t-infection.com/css-ile-arkaplan-resmi-tanimlamalari/ Burdaki Gibi Göstermek İstiyorum Ama Style.css'e Ne Yazdıysam olmadı Onuda Yapamadım
Bu Dediklerimi Başka Temalarda Yapmıyor Sadece Bu Temada Yapıyor. Bahsettiğim Temada merdaka kardeşim.

Yani Aman Aman Çokşeyler Değil Ama Yapamadım Blmiyorum yardım edende olmıyınca çağresizim...

Bunun yanındada Yine bak kardeşim seo için şunu yaparsan iyi olur, güvenlik için bunu yaparsan iyi olur, senin sitene şunu yapsak güzel olur diye hertürlü öneri ve teklifede açığım..

Site Adresi, www.ColorTR.com
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst