İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tematik Mail Listesi İstiyorum - Ücret: 50 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karluk

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2010
Mesajlar
1,221
Reaction score
52
Konum
Gönüller...
Arkadaşlar, kapsamını özelden vereceğim bir şekilde belirli tarzda e-postalar toplamanızı istiyorum. Adresler güncel olmalı ve bir Word dosyasında teslim edilmeli. Sanıyorum toplamda birkaç bin mail eder (ben bile günde 4-5 bin tematik mail toplayabiliyorum). Çalışma 1-3 günde biterse ve ayrıca titizlikten memnun kalırsam 10 lira fazladan yapacağım ödemeyi.

Adresleri toplamak bazen çok kolay, bazen de biraz araştırma isteyecek. Ben, teklifini kabul ettiğim arkadaşa detaylı açıklama yapacağım ve ayrıca işini kolaylaştıracak birtakım listeler vereceğim.

İş teslim süresi 7 gündür, bu günden sonra ödeme yapılmaz.

Milyon maillik sektör rehberi CD'lerinin 50 lira olduğunu hatırlatırsam, verdiğim ücretin iyi olduğu anlaşılır sanıyorum. Bununla birlikte elbette emeğinizin gerçek karşılığı değildir bence ancak Türkiye şartları böyle, ben de emeğimin tam karşılığını alamıyorum ki param çok olsun...

Şartlarımdan birisi de bu e-posta adreslerini KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE dağıtmamanızdır. Bu şartı yerine getirmeyen olursa -ben bunu emin olun anlayabiliyorum- hakkımı helal etmem. İşin en önemli şartlarından biri bu. Çalışma ve sonuçlar aramızda kalacak, bu çok önemli. İşi yapacaksınız ve unutacaksınız.

Sadece işi yapabileceğine kanat ettiğim arkadaşlara dönüş yapacağım.
Ben bu işi birkaç günde bitiririm ama vakit ayıramıyorum ve de -tercihen bir öğrencinin- para kazanmasını istiyorum.
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
Fiyat söylerken piyasa cd lerini örnek olarak belirtiyorsun, şartlar belli diyorsun. Ancak bu şartlara göre mail istemiyor sana özel istiyorsun...
Çelişki yok mu bunda?
 

TİTSECURİTY

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2010
Mesajlar
134
Reaction score
5
toplu mail sitem ve alt yapım yakında hazırlanıyor.Mail Snipperler aracılığıyla istediğiniz gün ve sayı içerisinde güncel mail adreslerini size ulastırabiliriz.Gerekli bilgi isterseniz [email protected] eklerseniz yardımcı olurum .teşekkürler
 

Karluk

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Temmuz 2010
Mesajlar
1,221
Reaction score
52
Konum
Gönüller...
Piyasadaki CD'ler birkaç milyon e-posta barındırır ve sektöreldir ve genellikle SPAM'cıların işine yarar..
Ben ise belirli bir konuda çalışmak yapmak üzere, aklı başında birinin topladığı ve Word dosyasına da gerekli ufak notları düştüğü bir mail adresi listesi istiyorum. Bunları zaten yazdım. Ayrıca pek çok e-postayı kopyala yapıştır olarak alabilir, detaylar için tek tek toplaması ve bir iki kelimelik not yazması gerekebilir.

Ben hiçbir çelişki göremiyorum gerçekten... Şimdi, ben adet olarak bir kıyaslama yaptım fakat nitelik olarak benim istediğim daha nitelikli bir çalışmayı gerektiriyor, kabul. Aklı başında birisi böyle bir çalışmayı birkaç günde, en geç bir haftada bitirir. İşi iyi yapacağına kanaat edersem de bonus olan 10 lirayı da bir haftada biterse de vereceğim.

Ben, belli bir konuda e-posta topladığımda, iki günde 5000'den fazla gerçek ve aktif e-posta topladım. Ancak şimdiki iş biraz daha araştırma, vakit ve sabır istiyor ve bir hafta sürebilir ve benim bu işe ayıracak vaktim yok.

Bu çalışmanın karşılığının 60 lira olduğunu düşünmüyorum, ancak benim verebileceğim para bu kadar dedim. İmkanım olsa bu iş için 150 lira ödemeyi gerçekten isterdim ama yok. Çelişki bunun neresinde?

Ayrıca bir arkadaş bana ÖM atmış, onunla iletişime geçeceğim. Günde birkaç saatini ayırsa bile bir haftada biter ve ücretini alır.

Ben hâlâ çelişkiyi göremiyorum.
Eğer o arkadaşlar anlaşırsak iş bittikten sonra onun da buraya yorum yazmasını isterim. Abes bir şey istemediğim ve emeğini sömürmediğimi gösterecektir.
 

kskmumin

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ağustos 2010
Mesajlar
6
Reaction score
0
kaç mail adresi istiyorsun konu hakkında bilgi verirsen yardım etmeye çalışırım
 
T

trgy

Misafir
Kimsenin e-posta adresini izinsiz toplayamazsınız. Bu tarz konular forumda yasaktır, gerçek hayatta ise ciddi bir suçtur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst