Tente nedir?

reyting Tv

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
1 Şubat 2017
Mesajlar
222
Reaction score
6
Tenteler ve pergolalar, ülkemizde ve diğer dünya ülkelerinde evlere yapılan popüler dış eklemelerdir. Her ikisi de dış mekan alanınız için gölge ve dekor sağlayan çok yönlü dış mekanlardır. Tipik olarak, tenteler ve pergolalar, sırasıyla evinizin önünü veya arkasını kapatmak için kullanılır. Ancak bu dış mekan konseptlerini evinizin kenarlarını kaplamak için de kullanabilirsiniz. Hem tenteler hem de pergolalar dış mekan alanınıza çok ihtiyaç duyduğunuz konforu ve güzelliği sağlar.
Tente yaz aylarında hava şartlarından kurtulmanızı sağlar. Evinizin kapısına veya penceresine asılan bir yapıdan oluşurlar. Tenteniz için çeşitli malzemeler arasından seçim yapabilirsiniz: ahşap, ahşap kompozit, alüminyum veya paslanmaz çelik. İhtiyaçlarınıza en uygun malzeme ağırlığını ve kalınlığını da seçebilirsiniz. Tipik olarak, tenteler için daha hafif bir malzeme kullanılır, bu da sıcak yaz günlerinde onları serinletir. Daha ağır bir malzeme daha fazla gölge sağlar ancak aynı zamanda daha ağırdır ve rüzgarlı koşullarda hareket etmesi daha zordur. Nemli bir ortamda yaşıyorsanız, ek nem koruması için PVC kaplı tenteler de satın alabilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst