İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tercüme sitemiz için çeşitli konularda makale yazılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

truemagic

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Tercüme sitemiz için çeşitli konularda makale yazılacak
Önemli not . Lütfen email üzerinden bize ulaşın .

Web sitem tercüme konusunda ziyaretçilerini bilgilendirmektedir. Ayrıca büromuz hakkında çeşitli
bilgiler yer almaktadır. sİtemiz içerisinde yayınlanacak tercüme konusunu anlatacak ve genel
anlamda site tanıtımı olacak şekilde toplam 22 adet makale yazdırılacaktır. Makaleler kesinlikle
özgün olması gerekmektedir. Aksi taktirde kabul edilmeyerek ücretleriniz ödenmeyecektir.
Konu hakkında iyi bir bilgiye sahip arkadaşların aşağıda ki mail adresinden bana ulaşmaları
rica olunur.

Teşekkürler.

Alınacak Makale Sayısı: 22
İstenilen Makale Konuları: Tercüme
Makalelerin Kelime Sayısı: 100 - 150
Ödeme Yöntemleri: Garanti, Misli,
Makale Teslimat Şekli: Klasör içerisinde word konu başlığı ile ..
Makale Teslimat Süresi: 3 gün

logo.png

Web adresi : http://www.mutlutercume.com

İletişim : [email protected]

Karaoğulları

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Size hem dilediğiniz makaleleri yazabilir, hem de sitenizde verdiğiniz hizmete (tercüme işleri) yardım edebilirim. İlgilenirseniz özel mesaj ile cevabınızı bekliyorum. İyigünler..

(Uzun yıllar turizmde idarecilik ve ingilizce öğretmenliği yaptım.) Karaogullari.Net/Hakkımda

Karaoğulları

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorma yahu biz de adamla çalışacaktık.. gerçi uzaklaştırılması illa ki sahtekar anlamına gelmez ama..? neden uzaklaştırıldı bilmiyoruz tabi.. (keşke uzaklaştırılan kişilerin ismini çizdikten sonra isminin altına da "şu sebebpten" diye yazsalar da biz de bilsek günahı neymiş diye.. fena olmazdı ha?..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5