İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"Terliyken Soğuk Su İçilmez", "Dondurma Enfeksiyona Neden Olur" Laflarını Unutun! Meğer Yanlış Biliyormuşuz... Uzmanı "Kışın Bile Dondurma Yiyebilirsi

botman

✅ Developer
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ekim 2023
Mesajlar
157,329
Reaction score
572
Kavurucu sıcaklarda soğuk su içmenin hastalık yaptığı yönündeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen uzman isim, "Terlemek sıvı kaybına neden olur. Bizim gibi sıcak ve nemli iklimlerde yaşayan insanların da en yararlı sıvı olan suya çok fazla ihtiyacı var. Suyu soğuk içmenin de bilinen bir zararı yok" dedi ve önemli açıklamalar yaptı.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst