İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Terör!!!!!!!

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Söyleyecek o kadar çok şey var ki. Hangi birinden başlasam bilemiyorum. Sizler bizi bir robot olarak görebilirsiniz. Ama bizde sizlerden biriyiz. Bizimde duygularımız, düşüncelerimiz var. Yeri geldikçe bunları sizlerle paylaşıyoruz.
Şimdi söyleyeceklerim bazılarının hoşuna gitmeyebilir. Ama argo tabirle çokta tın! .
Ben, bu ülkenin ekmeğini yemiş, bu ülkenin nefesini çekmiş, bu ülkenin örf ve adetleriyle yetişmiş bir bireyim. Ama son yıllarda yapılanlar çok ağırıma gidiyor. Terör denilen lanet olay, benim canımı çok sıkıyor. Eline silah almış domuzlar, benim askerimi polisimi şehit ediyor. Domuzlar diyorum çünkü, bunlar dağda domuz gibi yaşıyorlar. B,r mağarada leş gibi kokular içinde, aç, susuz, biçare yaşıyorlar. Neden biliyormusunuz? Birkaç ********in dolduruşuna geliyorlar. O birkaç ******** içinde farklı milletlerden bir sürü insana benzeyen mahlukat var. Sözde kürt ırkını savunuyorlar ama hikaye.
Şimdi bir kürt çıksın desinki, pkk bizi savunuyor. Bizim için askerleri, polisleri, masum sivilleri öldürüyor. Bunu diyen bırakın kürtlüğü, insanlığı bile hak etmiyor. Çok sinirliyim çok. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Kanı bozuk olanların burada işi yok. Bir Mehmet ölür bin Mehmet gelir. Ulu önder Atatürk'ün dediği gibi " Bir Türk dünyaya bedeldir " . Her ne kadar şehit haberlerine alıştırılmaya çalışılsakta, bu acıların hesabı elbet sorulacak. pkk denen domuz sürüsü. İyi dinle. " Şehitler ölmez, Vatan bölünmez "...

samanpan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Görevini yapması gerekenler o görevi yerine getirirse bi gün çözülecek zannediyorum. Ama para insanın dünyası olunca, oradan akan para için bu gençlerin şehitliklerine göz yumarlar. Yani o şehit kanları ile doyan vampirler var. Ailelerine Allah sabır versin. Başımız sağolsun

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
devlet ileri gelenleri artık kınama yapmasın ben kınamayı vatandaş olarak yaparım, onlar icraat yapsın

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Sözde tüm dünya yı korkutucak, yerinden oynatıcak askeri gücümüz varmış, niye şu dağlara tankla, tüfekle, uçaklarla girip dümdüz edip çıkmıyorlar. Sürekli bıçak kemiğe dayanıyo ama yapılan hiç bir şey yok, olan sadece genç yaşta askere gidip şehit olan asker ve ailelerine oluyo, yazık...

Olur da başarırsak terörü lanetleyerek bitiren tek ülke olacağız...

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Allah müslümanları birbirine düşürenleri bildiği gibi yapsın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.