İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Test Ödemesini Alırken.... Lütfen Yardım...

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hesabımdaki parayı EFT ile almaya karar verdim. banka bilgilerimi girdim, şimdi test ödemesi için doldurmam gereken bir kutucuk var. buraya ne miktar yazsam resimdeki gibi bir yazı çıkıyor. ne yapmam lazım? yardım ederseniz sevinirim..teşekkürler...

hspyi1.jpg

Edit: oraya 200.00'de yazdım 10.00'da yazdım aynı hatayı verdi...

Schzo*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sanırım sorunu buldum..

#########
Adsense Eft Ayarları Yapma
Arkadaşlar http://www.customs-edi.gov.tr/dosyalar/banka-1.xls (bir başka başlıkta bir arkadşaımız yayınlamıştı bu adresi) bu adresten bu kaynağı indirip oradan Hesabınızın ait olduğunu banka , şehir ve şubeye göre Banka kodunuzu seçin... Her bankanın şubesine göre değişiyor bu kodlar o ekten bulabilirsiniz bunu... İlk kutucuğa paranın kimden geldiğini anlamak için yazın mesela adnsense felan yazabilirsiniz ikinci kutucuğa banka numarasını yukarıdaki dosyadan banka numaranızı bulup yazın, üçün yerede hesap numaranızı yazın... ve onaylayın merak etmeyin siz hesabınızı onaylayana kadar yine eski yöntemde gönderecekler paranızı (onaylamak derken hesabınıza küçük bir para transfer edecekler ve sizde hesabınıza ne kadar para gönderildiğini yazarak onaylıyacaksınız 10 gün içinde olacak bunlar )... mesela EFT için bilgilerinizi eklediniz ama onaylıyamadınız ve ödeme zamanı geldi EFT bilgileri onaylanmadığı için size eski seçtiğiniz seçenek ne ise yani Çek ile gönderecekler paranızı merak etmeyin...
#########

neyse inşallah diğer arkadaşların da işine yarar..

edit:ploop teşekkürler

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de başvurdum..Bakalım kaç gunde gonderecekler. Peki eft de ne kadar para kesiyorlar? ve kaç gunde elimizde oluyor?

S

SupRAdyN

Misafir
EFT de para kesimi yok ödemeler 20-30 arası geliyo. Hepinize bol kazanclar

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
arkadaşlar sanırım sorunu buldum..

#########
Adsense Eft Ayarları Yapma
Arkadaşlar http://www.customs-edi.gov.tr/dosyalar/banka-1.xls (bir başka başlıkta bir arkadşaımız yayınlamıştı bu adresi) bu adresten bu kaynağı indirip oradan Hesabınızın ait olduğunu banka , şehir ve şubeye göre Banka kodunuzu seçin... Her bankanın şubesine göre değişiyor bu kodlar o ekten bulabilirsiniz bunu... İlk kutucuğa paranın kimden geldiğini anlamak için yazın mesela adnsense felan yazabilirsiniz ikinci kutucuğa banka numarasını yukarıdaki dosyadan banka numaranızı bulup yazın, üçün yerede hesap numaranızı yazın... ve onaylayın merak etmeyin siz hesabınızı onaylayana kadar yine eski yöntemde gönderecekler paranızı (onaylamak derken hesabınıza küçük bir para transfer edecekler ve sizde hesabınıza ne kadar para gönderildiğini yazarak onaylıyacaksınız 10 gün içinde olacak bunlar )... mesela EFT için bilgilerinizi eklediniz ama onaylıyamadınız ve ödeme zamanı geldi EFT bilgileri onaylanmadığı için size eski seçtiğiniz seçenek ne ise yani Çek ile gönderecekler paranızı merak etmeyin...
#########

neyse inşallah diğer arkadaşların da işine yarar..

edit:ploop teşekkürler

banka kodunu ekteki dosyadan buldum. ama orda "004600508055" bu şekilde veriyor eft ayarlarında girmemiz gereken yer ise 4 haneli son dört rakamınımı giricez bu kodun orda karıştırdım ben :S

Sorumun cevabını buldum. İlk 4 rakamıymış

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.